Recovery A9+ tablete TWRP kurduktan sonra sisteme girmiyor

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Selamlar dostlar SM-X210 Samsung Galaxy Tab A9+ TWRP yükleme işleminden sonra normal sisteme girmemeye başladı. Releases · gta9p/custom_recovery_tree_samsung_gta9p Buradan bulduğum TWRP'yi yükledim ama artık ne TWRP çalışıyor ne de normal sistem. TWRP'ye girince herhangi bir tuşa tıklıyorum ve tuşa dokunulmuş gibi tuş rengi soluklaşıyor ama menü açılmıyor. Ayrıca kapatıp açınca gelen sürgü de çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır ben hesaba katmamışım harbiden oturum kapatıp linke basınca user not logged in yazıyormuş.
Neyse siz stock rom indirin odin ile flashlayın sonrasında etiketleyin beni.

SIM kartlı ve SIM kartsız versiyon aynı kaynakları kullanıyor, tabiri caiz aynı cihazlar.
Hocam o zaman neden gts9p ve gts9pwifi diye 2 farklı versiyon var?

@Av2xnn bunu deneyin.
Şuanda stock kuruyorum kurulma işlemi bir tamamlansın hemen deneyeceğim

Düzenleme: hocam bu attığınız custom recovery değilde başka birşey galiba çünkü flashlayıp recovery e boot ettiğimde stock recovery açılıyor @Heribert Yavuz

Son düzenleme:
Şu anda stock kuruyorum kurulma işlemi bir tamamlansın hemen deneyeceğim.

Düzenleme: Hocam bu attığınız Custom recovery değil de başka bir şey galiba çünkü flashlayıp recovery e boot ettiğimde stock recovery açılıyor @Heribert Yavuz

Auto reboot kapatın, o şekilde kurun cihaz sistemi boot etmesin direk Recovery'e gir.

Auto reboot kapatın, o şekilde kurun cihaz sistemi boot etmesin direk Recovery'e gir.

Odin'in Linux versiyonunda Auto reboot kapatma özelliği yok ama normal sisteme girmeden recoverye girmeyi denerim

Odin'in Linux versiyonunda Auto reboot kapatma özelliği yok ama normal sisteme girmeden recoverye girmeyi denerim

Düzenleme: hocam yaptım twrp ye girdi ama gine tuşlara basıldığında menü gelmiyor yani gine başarısız @Heribert Yavuz @FehmiDogru.js

Ve gine recovery de takılı kaldı normal sisteme girmiyor

Son düzenleme:

Düzenleme: hocam yaptım twrp ye girdi ama gine tuşlara basıldığında menü gelmiyor yani gine başarısız @Heribert Yavuz @FehmiDogru.js

Ve gine recovery de takılı kaldı normal sisteme girmiyor
Hocam stock ROM'a dönüp OrangeFox atmayı dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı