A9 Ultimate iyi mi?

Stok beklerseniz iyi mouse.

A9 Ultimate almayı düşünüyorum. Fiyatına göre iyi mi yoksa başka önerebileceğiniz bir şey var mı?
Yenilenmiş buz hissiyatlı kaplama falan var gayet iyi bir mouse. ATK A9 ve A9 Plus’tan tamamen farklı mouse gibiler zaten, ATK fiyat performans algısından çıkmış biraz daha.
Leviathan V4 de alabilirsiniz yerine.

Ultimate 2.0 da tercih edilebilir.

Ayrıca bu konuştuklarımızdan donanım olarak düşük kalıyor ama sırf kendim kullandığım için Fantech Helios II Pro S de önerebilirim. Taş gibi mouse ve kaplama kalitesi de oldukça iyi.

1.5 senedir hiçbir sorun yaşamıyorum CS2 için kullanıyorum Warzone veya BO7 oynarken Beast X Pro kullanıyorum. Tek sorun olarak sayabileceğim şey mouse’u çok kez yere düşürdüm ayrıca sinirden masaya da vurdum hiçbir fiziksel hasarı yok sadece tuşlar çok azıcık gıcırdar gibi bir hissiyat veriyor arada sırada.

Stok beklerseniz iyi mouse.

A9 Ultimate pil açısından ve buz kaplama hassasiyet açısından ilgimi çekti.Sensörleri aynı değil mi?

A9 Ultimate pil açısından ve buz kaplama hassasiyet açısından ilgimi çekti.Sensörleri aynı değil mi?
A9 hakkında zamanında çok kronik sorun muhabbetleri vardı ancak A9 Ultimate ve Extreme en yenilenmiş modeller olduğu için bu sorunları yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca GPX shap istiyorsanız A9 Ultimate alın zaten.

A9'unki daha gelişmiş sensör. Onu alabilirsiniz sevdiyseniz.
Gelişmiş değil de marka tarafından optimize edilmiş yani üzerinde ayarlamalar yapılmış. Teknik bir fark yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı