A960M-MV sistem RX 570 ile çalışmıyor

SandyW

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, elimde A960M-MV bir anakart var ve yeni bir ekran kartı almak istedim, eski ekran kartım R5 230. Yeni ekran kartım RX 570 ama ekran kartını taktığımda bilgisayar çalışıyor ama ne görüntü var, ne klavye ile reset atabiliyorum. Sonra ekran kartını çıkarttım ve çalıştırdım. Çalıştı sonra elimdeki diğer ekran kartını (R7 240) taktım onunla da çalışmadı. R5 230'u taktım son olarak çalıştı. Şimdi sorun şu: Bilgisayarımı nasıl çalıştıracağım?

Selamünaleyküm, elimde A960M-MV bir anakart var ve yeni bir ekran kartı almak istedim, eski ekran kartım R5 230. Yeni ekran kartım RX 570 ama ekran kartını taktığımda bilgisayar çalışıyor ama ne görüntü var, ne klavye ile reset atabiliyorum. Sonra ekran kartını çıkarttım ve çalıştırdım. Çalıştı sonra elimdeki diğer ekran kartını (R7 240) taktım onunla da çalışmadı. R5 230'u taktım son olarak çalıştı. Şimdi sorun şu: Bilgisayarımı nasıl çalıştıracağım?
Ekran kartı arızalı olabilir.

Corsair 550W.

Hocam anakartım PCI 2.0 ondan kaynaklı olabilir mi?

Yok hocam bende zamanında H81 anakart ve i5 4460 vardı. Ekran kartı olarak da RX 570 vardı gayet de uzun seneler kullandım.

Corsair 550W.

Hocam anakartım PCI 2.0 ondan kaynaklı olabilir mi?

Sürücüleri silin sonra tekrardan takın. Bir de böyle deneyin.

Yok hocam bende zamanında H81 anakart ve i5 4460 vardı. Ekran kartı olarak da RX 570 vardı gayet de uzun seneler kullandım.

Sürücüleri silin sonra tekrardan takın. Bir de böyle deneyin.
Hocam onunla uğraşmamak için SSD'siz deniyorum ve sorun aslında rami söktüğünüzde yaşanan sorunla aynı

Düzenleme:Eski anakartım P5G41T-MLX ile denediğimde çalıştı ama diğer anakartla çalışmıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı