AAA oyun önerisi

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 13.575
Witcher 3'ün oynayışı bile GoW'dan daha iyi geldi. Animasyonlarına bayılsam da yüzleri falan mükemmel ama oynanışı sevmedim maalesef. Eğer biraz vakit harcan RDR 2 hayatında oynayacağın en güzel oyunlardan ilk 3'e girer hiç şüphesiz. Sadece ilk 8 saati hikayeye giriş niteliğinde oyunu anlama üzerine. Ondan sonra koooooca bir açık dünya önünde. Keşfetmek çok keyifli. Capcanlı bir açık dünya. Bir çok oyunda açık dünya var biliyorum çoğu da vaat ettiğinden çok daha sıkıcı ama bu öyle değil. Ve hikayesi oynanışı falan gerçekten güzel. Sadece biraz vakit alıyor. Önerilen oyunlardan çok daha üst seviyede. Diğerleri AAA ise RDR2 AAAA bir oyun yani. Oynayınca fark ediyorsun. Hele iyi bir sistemin varsa yüksek ayarlarda keyfini çıkar. Benim vasat üstü bir donanımım var düşük ayarlarda 40 fps ile rahatlıkla oynadım ki düşün o haliyle bile çevre tasarımı harika gözüküyordu. Yükseğe çekince de 25-30fps civarı alıyordum. Kısacası zamanın varsa RDR 2 oyna. Aradığın oyun bu. GoW'dan falan iyi net söylüyorum. Orda yaşıyorsun.

Hocam bu süreç içerisinde hangi oyunları oynadın? Oynamadığın bir oyun önermek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı