AAA oyun önerisi

Gaza geldim hocam. Elden Ring indireceğim.
Hadi aslanim goreyim seni. Emin Citak hizli baslangic videosu izle, bi' tane ejderya var bak onu kes oyun basinda. Hic hareket etmiyor, bedavaya 90k run veriyor. Oyuna direkt 20-30 level basliyorsun. Sana yeter de artar bile.

Tam yazarken atmışsın mesajı kim dediyse seni kandırmış Lies of P çok zor bir oyun.

Hocam en kolay souls demişlerdi forumda.

Hadi aslanim goreyim seni. Emin citak hizli baslangic videosu izle, bi' tane ejderya var bak onu kes oyun basinda. Hiç hareket etmiyor, bedavaya 90k run veriyor. Oyuna direkt 20-30 level basliyorsun. Sana yeter de artar bile.

Tamamdır hocam şu Wukong bir bitsin Elden Ring oynayacağım.

Hocam Wukong'da zorlanmıyorum. Chapter 3 bitmek üzere. Lies of P denedim. Bayağı hoşuma gitti onu da oynayacağım.
Vallaha bende oynuyorum şuan bitirince aynı şekilde Lies Of P oynayacağım. Chapter 4'teyim bir bossda çok zorlanıyorum şuana kadar sadece Avare Mahluk ve Camgöbeği Loong'da zorlanmıştım öyle bir boss geldi ki Lies Of P hevesimi kırdı umarım sizde de öyle olmaz.

Vallaha bende oynuyorum şu an bitirince aynı şekilde Lies of P oynayacağım. Chapter 4'teyim bir bossda çok zorlanıyorum şu ana kadar sadece avare MAh'luk ve camgöbeği Loong'da zorlanmıştım öyle bir boss geldi ki Lies of P hevesimi kırdı umarım sizde de öyle olmaz.

Hocam internette kopyaları kullanarak tek atan Build görmüştüm. Denk gelmişsinizdir belki. Denediniz mi hiç?

Yok görmedim, nerede var?

Bilmiyorum hocam şu an bulamadım. Çoğaltan tutum yeteneğini kullanıyor daha sonra 4 bar fulleyip ağır saldırı yapıyordu. Tüm kopyalar ağır saldırı vurunca boss direkt ölüyordu.

Bilmiyorum hocam şu an bulamadım. Çoğaltan tutum yeteneğini kullanıyor daha sonra 4 bar fulleyip ağır saldırı yapıyordu. Tüm kopyalar ağır saldırı vurunca boss direkt ölüyordu.
Benim takıldığım boss 2 fazlı bir boss 2.fazında full dodge game oynaman lazım o yüzden pek işe yaramaz şimdi. Galiba zor bir boss değil ama hareketlerini anlayamıyorum. Bir de 2.fazda staminanı çok düşürüyor. Şuana kadar Chapter 2 son bossunda gidip ilaç yaptırmıştım gittim geri döndüm ilaç yaptırdım. Ama yine de teşekkür ederim.

Benim takıldığım boss 2 fazlı bir boss 2.fazında full dodge game oynaman lazım o yüzden pek işe yaramaz şimdi. Galiba zor bir boss değil ama hareketlerini anlayamıyorum. Bir de 2.fazda staminanı çok düşürüyor. Şu ana kadar chapter 2 son bossunda gidip ilaç yaptırmıştım gittim geri döndüm ilaç yaptırdım. Ama yine de teşekkür ederim.

Anladım hocam. Kaç levelsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı