AAA oyun önerisi

• Konuyu başlatan Xeytan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.360

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
2 adet AAA oyun satın almayı düşünüyorum sahip olmadığım, hangisini ya da hangilerini tavsiye edersiniz?
Tür hiç farketmez, sıkmasın yeter.

Star Wars Outlaws.
Lies of P. Souls olarak sadece Elden Ring oynadım adamakıllı.
Starfield. Defalarca almak istememe rağmen bir türlü nasip olmayan oyun.
God of War: Ragnarok.
S.T.A.L.K.E.R. 2
Ghost of Tsushima.
Marvel's Spider-Man 2.
Kingdom Come Deliverance 2. İlk oyunda zorlanmıştım.
TLOU 2 ön sipariş.
Liste dışı öneri varsa o da olabilir.

Son düzenleme:
TLOU 2 ön sipariş. İlk oyunu aşırı sevmesemde 2. oyun mekanik ve hikaye olarak tam bir başyapıt. Kullanıcıların düşük inceleme puanlarının sebebi hikayenin çok Sjw'ye kaymasından dolayı.

Lies of P çok zor bir souls oyunu değil oynanabilir. Cyberpunk'a da bakabilirsin.

Cyberpunk oynadım hocam.

TLOU 2 ön sipariş. İlk oyunu aşırı sevmesemde 2. oyun mekanik ve hikaye olarak tam bir başyapıt. Kullanıcıların düşük inceleme puanlarının sebebi hikayenin çok Sjw'ye kaymasından dolayı.

İlk oyunu bitirdim, 2. oyunu PC çıkacağını gördüğüm zaman hiç videosunu falan da açıp izlemedim oynarım diye.

İlk oyunu bitirdim, 2. oyunu PC çıkacağını gördüğüm zaman hiç videosunu falan da açıp izlemedim oynarım diye.

PS4'te bitirmiştim neredeyse 1 yıl önce. Şimdi PC'ye çıkan versiyonu PS5'teki versiyonu ve özel bir oyun modu da var. İsmini unuttum ama belirli sürede çevreden ekipman toplayıp gelen düşmanları temizliyorsun. RE4 Remake'teki mercenaries modu gibi.

PS4'te bitirmiştim neredeyse 1 yıl önce. Şimdi PC'ye çıkan versiyonu PS5'teki versiyonu ve özel bir oyun modu da var. İsmini unuttum ama belirli sürede çevreden ekipman toplayıp gelen düşmanları temizliyorsun. RE4 Remake'teki mercenaries modu gibi.
TLOU1 oynadıysanız kesinlikle TLOU2 öneririm. Ekstra gerçekçilik ve orta çağ teması bakımından KCD2'de öneririm.
O zaman ilk oyunum TLOU 2 ön sipariş.
2. olarak aklımda Starfield kalıyor ama bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı