Aatrox mainlemek için neler yapılmalı?

Erken seviyelerde güçsüz olmanız doğal eğer erken seviyeleri iyi idare edip geç ve orta oyunda oyuna etki etmelisiniz Zed'e yenilmenizin sebebi ise büyük ihtimalle acemiliğiniz ve Zed'in çok hareketli bir şampiyon olması olabilir ve karakteri yeni oyunmodunda değil sihirdar vadisinde üst koridorda oynamanızı öneririm oradaki eşleşmeler sizi daha rahat ettirecektir önerdiğim bir kanal yok fakat biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

Ya karakter her şeyden tek yiyor. Çok garip. Can da çekemiyor. Hayatta kalamıyor.

Hiçbir şekilde TF'de iş de yapamıyor. Abi nasıl oynanacak bu karakter? Ezer geçer değil mi? 1V1 de Triss'e kaybettim az önce.

İlk levelleri güçsüz AA'nın 3-5-6 leveller özellikle güç patlama levelleri o levellerde adamı kesmeye çalışabilirsin. Önceki levellerde dürt. Kombo olarak rakibe göre değişiyor ama Q ile combolara başlayabilirsin E'ni rakibe yeteneği tutturmak için kullan. Rakip uzaktaysa ve yakalaman lazımsa e W Q kombosu olabilir. Az canlı rakibi şaşırtmak istersen de Q 3. yükteyken tam yere vurmadan flash atarsan rakibi öldürebilirsin.

Ayrıca rakip senin dibine stun atmaya giriyorsa. Q kullanabilirsin özellikle 3. stack Q varsa rakip te sıçrayacağı için sersemletmede zaman kazanırsın. Tam stun atmadan Q basınca engellenemiyor rakip stun atsa bile skil vuruşu devam ediyor.

Ben elimi kaldırana kadar ağzıma 2700 hasarı vuruyorlar. Anlamı yok. Bu karakter can çekmiyor muydu? Can çekmesi yok gibi.

Ya karakter her şeyden tek yiyor. Çok garip. Can da çekemiyor. Hayatta kalamıyor.
Tek yemesin istiyorsanız. Kaniçen-Ölümün Dansı-Streak-Karabalta-Koruyucu Melek ayakkabı olarak da çelik kaplama veya merkür alın. Rakip çok ap ise koruyucu yerine ruh gömleği de alınır.

Can çekme odaklı istiyorsanız. Kaniçen-Hydra-Ölümün Dansı-Kara Balta-Ruh Gömleği-Merkür veya çelik kaplama. Rakipte Büyücü yoksa da koruyucu melek.

Tek yemesin istiyorsanız. Kaniçen-ölümün dansı-streak-karabalta-koruyucu melek ayakkabı olarak da çelik kaplama veya merkür alın. Rakip çok AP ise koruyucu yerine ruh gömleği de alınır.

Can çekme odaklı istiyorsanız. Kaniçen-Hydra-ölümün dansı-kara balta-ruh gömleği-merkür veya çelik kaplama. Rakipte büyücü yoksa da koruyucu melek.

Ben bu karakteri can çalması iyi diye oynuyordum. Fakat 4 eldir pozitif skorum yok.

Hiçbir şekilde TF'de iş de yapamıyor. Abi nasıl oynanacak bu karakter? Ezer geçer değil mi? 1V1 de Triss'e kaybettim az önce.

Ben elimi kaldırana kadar ağzıma 2700 hasarı vuruyorlar. Anlamı yok. Bu karakter can çekmiyor muydu? Can çekmesi yok gibi.
Bunun sebebi anlık olarak oynadığınız oyunda geri düşmüş olmanız olabilir dediğim gibi aatrox erken oyunu güçlü olmayan ve erken seviyelerde daha safe takılması gereken bi şampiyon. Ancak erken oyunu iyi geçirirseniz oyuna etki edebilirsiniz.

Ben bu karakteri can çalması iyi diye oynuyordum. Fakat 4 eldir pozitif skorum yok.
Karakter zor fazla ustalık isteyen bir karakter alışana kadar öyle olması normal. Benim 334k Aatrox'um var ben karakteri oynamaya başladığım zaman kaniçen yeni gelmişti ve AA bukadar nerf yememiş aşırı op zamanlarıydı o yüzden kötü oynasam bile her türlü yeniyodum rakibi karakter op'ydi. Çok nerf yedi sonrasında alışana kadar aynı devam eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı