- Makaleler
- 20
Sosyalde sokak dayısı da gördük çok şükür.Birçoğunun elinde iPhone 13 ve türevleri var. Keza kıyafetler de öyle, herkes en kaliteli şişme montları, jeanleri alıp sokağa çıkıyor.
Sosyalde sokak dayısı da gördük çok şükür.Birçoğunun elinde iPhone 13 ve türevleri var. Keza kıyafetler de öyle, herkes en kaliteli şişme montları, jeanleri alıp sokağa çıkıyor.
Bu konuya katılmıyorum. Demokrasiden taviz verilemez.Bu kadar şeye rağmen gene malum parti kazanırsa alternatif bir yol lazım.
İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlar. Bu üstten bakmacı ve jakoben kafayla daha benim bin ağırımla karşılaşırsınız. Ki karşılaşmışsınız ki dakikalardır onu hedef alıyorsunuz. Böylesi bir tavırla büyük kitlelere doğruyu göstermeyi beklememelisiniz.Biz konuştuk ama anlayana. Bunların bir şey anlayacağını düşünmüyorum. Bilgiye aç insan bunlar.
Bu konuya katılmıyorum. Demokrasiden taviz verilemez.
İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlar. Bu üstten bakmacı ve jakoben kafayla daha benim bin ağırımla karşılaşırsınız. Ki karşılaşmışsınız ki dakikalardır onu hedef alıyorsunuz. Böylesi bir tavırla büyük kitlelere doğruyu göstermeyi beklememelisiniz.
Tekrar söylüyorum, Türkiye'de muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru! K-u-r-u! Spor salonlarından çıkmıyor erkekler. Üyelikler ne kadar? En az 400 lira.
İnsanlar çamur birikintisinden su içmesi, ekmek yemek için hunbabu kabilesinin kölesi olması galiba.bu durum normal ise acaba sizin düşündüğünüz anormal ekonomi nasıl
Kendinle çelişiyorsun sürekli, "belli bir kesimin."İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlar. Bu üstten bakmacı ve jakoben kafayla daha benim bin ağırımla karşılaşırsınız. Ki karşılaşmışsınız ki dakikalardır onu hedef alıyorsunuz. Böylesi bir tavırla büyük kitlelere doğruyu göstermeyi beklememelisiniz.
Tekrar söylüyorum, Türkiye'de muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru! K-U-R-U! Spor salonlarından çıkmıyor erkekler. Üyelikler ne kadar? En az 400 lira.
İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlar. Bu üstten bakmacı ve jakoben kafayla daha benim bin ağırımla karşılaşırsınız. Ki karşılaşmışsınız ki dakikalardır onu hedef alıyorsunuz. Böylesi bir tavırla büyük kitlelere doğruyu göstermeyi beklememelisiniz.
Tekrar söylüyorum, Türkiye'de muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru! K-U-R-U! Spor salonlarından çıkmıyor erkekler. Üyelikler ne kadar? En az 400 lira.
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz 2 senedir sık sık ortaya sürülen bir iddia var: "Türkiye'de muazzam derecede büyük bir ekonomik kriz olduğu ve herkesin 'aç' olduğu" iddiası. Şahsen, ailemle birlikte alışverişe çıktığımda yahut yolda sokakta birilerini gördüğümde hiç kriz yaşıyorlar gibi görünmediklerini düşünüyorum. Birçoğunun elinde iPhone 13 ve türevleri var. Keza kıyafetler de öyle, herkes en kaliteli şişme montları, jeanleri alıp sokağa çıkıyor. Bence muhalif olsun olmasın belli bir kesimin tuzu gayet kuru.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.