Abartıldığını düşündüğünüz bir oyun

RDR2. net.

Katılıyorum, baya bir gülmüştüm.

Açık ve net bir şekilde Half-Life 2, kim oynar ki bu oyunu grafikleri çok kötü, bir sürü anlamadığım bulmacası var YouTube'dan bakmak zorunda kalıyorum, ayrıca hikaye falan anlatmıyor hiçbir şey anlamadım bu garip oyundan.

Evet hocam, oyun dediğin bizi kısıtlayacak

League of Legends.

LoL'ü abartan insanlar, LoL'ü aslında oynayanlar değil; TikTok, Instagram gibi platformlardan görüp ahahahahah diyen insanlar oluyor.

Son düzenleme:

Aynen ya bu arada pp güzelmiş çok severim o karakteri.

Evet bence de saçma bir oyun. Bu arada pp bir oyundan tanıdık geldi.

GTA IV bence bu oyunlardan biri. Yine Witcher 3 de her ne kadar bana göre oldukça iyi bir oyun olsa da biraz fazla abartılıyor.

Witcher 3'ün kombat sistemi yaşını belli ediyor maalesef. Grafik güncellemesinde keşke biraz da kombat elden geçirilseymiş.(biraz geçirilmiş gibi geldi bana ama yeterli değil)

PES 2013 ve GTA V dışında yazdığı hiçbir oyunu oynamamıştır bile muhtemelen. Bu tarz konularda genelde çokça sevilen oyunları yazıp havalı görünmeye çalışan çok kişi oluyor.
Emin ol öyle biri değilim.

Son düzenleme:
Witcher 3'ün kombat sistemi yaşını belli ediyor maalesef. Grafik güncellemesinde keşke biraz da kombat elden geçirilseymiş. (Biraz geçirilmiş gibi geldi bana ama yeterli değil)

Genel olarak oyunun mekanikleri kötü, Geralt'ın yürüme animasyonu bile sırıtıyor. At sürme falan zaten çok kötü. Geri kalan konularda ise üst düzey bir oyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…