Abartıldığını düşündüğünüz bir oyun

Onun dışında konuya yazılan oyunlar senin de görebileceğin üzere hep sevilen ve adı duyulmuş oyunlar. Demek istediğim bu tarz konularda sevilen oyunları dikkat çekmek için yazan kişilerin çok olduğu.

Bende çokca duyulmuş ve sevilen bir oyun yazdım ama dikkat cekmek gibi bir amacım yoktu GTA V benim için en kötü GTA oyunudur ve sevmiyorum seven sevsin ama en iyi hikaye en iyi karakterler bu oyunda diyenleri gördüğümden GTA V yazdım.

Ben de çokca duyulmuş ve sevilen bir oyun yazdım ama dikkat cekmek gibi bir amacım yoktu GTA V benim için en kötü GTA oyunudur ve sevmiyorum seven sevsin ama en iyi hikâye, en iyi karakterler bu oyunda diyenleri gördüğümden GTA V yazdım.

Her sevilen oyun yazan kişi dikkat çekmek için yazmıştır demiyorum zaten. Benim söylediğim GTA IV ve Witcher 3 de sevilen oyunlar. Bazı üyeler son zamanlarda ses getiren bütün oyunları mesajlarında sıralamış, sözüm onlaraydı.

Aksiyonu pek tatmin edici değil, açık dünyası da pek keşfetmeye itmiyor San Andreas'taki gibi. Ayrıca oyunun hikayesi de abartıldığı kadar mükemmel bir hikaye değil.

Aslında kötü oyun değil, ama ortalamanın üstünde bir oyun bence, ama şu 3 IQ başka oyunlara sallayan fanboylardan nefret geliyor, her yere onları triggerlamak için yazıyorum.

Aksiyonu pek tatmin edici değil, açık dünyası da pek keşfetmeye itmiyor San Andreas'taki gibi. Ayrıca oyunun hikayesi de abartıldığı kadar mükemmel bir hikaye değil.

Aksiyonu benim için tatmin ediciydi hikayesi oynadığım en iyi hikayelerden açık dünyası beni keşfetmeye itmişti her yerde bir şey çıkıyordu.

Biraz fazla alınmışsın sanırım, küçük düşürmek gibi bir niyetim yoktu. Mesajımın o kısmını düzenleyeceğim. Onun dışında konuya yazılan oyunlar senin de görebileceğin üzere hep sevilen ve adı duyulmuş oyunlar. Demek istediğim bu tarz konularda sevilen oyunları dikkat çekmek için yazan kişilerin çok olduğu. Bunu senin mesajını kastederek söylemem biraz kişisel gibi görünmüş ancak geneli kastetmiştim. Onun dışında bir oyunu hem sevmeyebilir hem de abartılmış olduğunu düşünebilirsin, sıkıntı yok. Yazdığından sadece sevmediğin için abartılmış olduğunu söylediğini zannettim, o yüzden öyle söyledim.
Sanırım hayatın gerginliğini biraz birbirimizden çıkarmışız hocam. Kusura bakmayın. O oyunlar kesinlikle oynanması gereken oyunlar. Hepsi gerçekten iyiler (PES13 hariç :D). Yani aslında oyunlardan ziyade insanların o oyunları koydukları noktayı sevmiyorum. Mesela RDR 2 konusunda dünya başka bir oyun yokmuş gibi davranmaları, GTA V'in yıllardır 3 jenerasyondur çıkıp hala insanların deli gibi satın alması ve Online modunda yıllardır aynı şeyleri yapmalarına rağmen deli gibi oynamaları, Cyberpunk'ın 150 tane güncellemeyle adam gibi zar zor oturmasına rağmen halen daha bir sorunu yok denilerek insanların konsollarına ve sistemlerine suç atılması, Yeni oyun sektörüne giren birine hemen Witcher oyna diyerek insanları başka bir oyun yok gibi davranmaları, PES 13 konusunda döneminde bile ''standart'' bir futbol oyunu iken sırf pes dışında oyun oynamayı bilmeyen tayfa tarafından futbolun ''gerçek hali'' diye adlandırılması. Yoksa yazmadığım ve souls oyunlarının eşleştirecek milyonlarca tarafı var. Her oyununda var olacak. Yoksa bu sektör asla gelişemez. Bende düzenledim mesajları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı