Abartıldığını düşündüğünüz bir oyun

Genel olarak oyunun mekanikleri kötü, Geralt'ın yürüme animasyonu bile sırıtıyor. At sürme falan zaten çok kötü. Geri kalan konularda ise üst düzey bir oyun.

Aynen, 19 yaşındasın ama fazlasıyla oynamışsındır :D
Sen kaç yaşındasın acaba ? Souls oyunlarını seviyorum ben genelde. Elden Ring ve Bloodborne, Dark souls mesela. Herkes tarafından o oyunlarda çok sevilir, ama sevmeyene ve abartı bulana saygı duyarım. RDR2 için siz sistem toplarken, ben konsol sürümleri dahil hepsini oynamış bir insanım. Gerçek hayatta insanların başka fikirleri ve zevkleri olabilir.

Son düzenleme:
Sen kaç yaşındasın acaba? Daha insanların fikirlerine saygı duymayı bilmeyen birine göre çok özgüvenlisin. Souls oyunlarını seviyorum ben genelde. Elden Ring ve Bloodborne, Dark Souls mesela. Herkes tarafından o oyunlarda çok sevilir, ama sevmeyene ve abartı bulana saygı duyarım. RDR 2 için siz sistem toplarken, ben konsol sürümleri dahil hepsini oynamış bir insanım. Gerçek hayatta insanların başka fikirleri ve zevkleri olabiliyor, zamanla dışarı çıkarsan anlayabilirsin.

Benim hayatım zaten dışarıda, uzun süredir yazdan yaza oyun oynayabiliyorum. "Dışarı çıkarsan görürsün." demen ironik olmuş :D Onun dışında istediğin oyunu sevebilir veya sevmeyebilirsin ben onunla ilgilenmiyorum. Ben de tam tersine Souls oyunlarını sevmem ama "Bu oyunlar abartı." da demem çünkü abartılmış oyun ayrı şeydir benim sevmediğim oyun ayrı şeydir. Bir oyun sırf sen sevmiyorsun diye abartı olmaz.

Benim hayatım zaten dışarıda, uzun süredir yazdan yaza oyun oynayabiliyorum. "Dışarı çıkarsan görürsün." demen ironik olmuş :D Onun dışında istediğin oyunu sevebilir veya sevmeyebilirsin ben onunla ilgilenmiyorum. Ben de tam tersine Souls oyunlarını sevmem ama "Bu oyunlar abartı." da demem çünkü abartılmış oyun ayrı şeydir benim sevmediğim oyun ayrı şeydir. Bir oyun sırf sen sevmiyorsun diye abartı olmaz.
Doğru orası ironik ve komik oldu. Bunu kabul ediyorum. Ama siz ön yargı yapıyorsunuz. GTA V ve PES 2013 dışında hiçbirini oynamamıştır diyerek küçük düşürmeye çalışıyorsunuz. Fakat anlamadığınız kısım şu. Ben bu oyunlara kötü demedim (PES 2013 hariç o konuda gerçekten birisiyle tartışabilirim, diğer mesajımda da belirttim.), arkadaşa başlığa ''abartıldığını düşündüğünüz'' demiş. Bence abartı oyunlar. Size göre de souls oyunları olabilir, gayet normal. Eğer ben deseydim ki ''Bu oyunlar kesinlikle çöp, oynanmayı hak etmiyor'', işte o zaman tepkiniz gayet doğal ve normal olurdu. Abartı demek kötülemek değildir, bence insanların verdiği değeri benim gözümde hak etmiyor demektir. Bu hayatta herkese veya her duruma karşı düşünebiliriz.

Doğru orası ironik ve komik oldu. Bunu kabul ediyorum. Ama siz ön yargı yapıyorsunuz. GTA V ve PES 2013 dışında hiçbirini oynamamıştır diyerek küçük düşürmeye çalışıyorsunuz. Fakat anlamadığınız kısım şu. Ben bu oyunlara kötü demedim (PES 2013 hariç o konuda gerçekten birisiyle tartışabilirim, diğer mesajımda da belirttim.), arkadaş da başlığa ''abartıldığını düşündüğünüz'' demiş. Bence abartı oyunlar. Size göre de Souls oyunları olabilir, gayet normal. Eğer ben deseydim ki ''Bu oyunlar kesinlikle çöp, oynanmayı hak etmiyor.'' işte o zaman tepkiniz gayet doğal ve normal olurdu. Abartı demek kötülemek değildir, bence insanların verdiği değeri benim gözümde hak etmiyor demektir. Bu hayatta herkese veya her duruma karşı düşünebiliriz.

Biraz fazla alınmışsın sanırım, küçük düşürmek gibi bir niyetim yoktu. Mesajımın o kısmını düzenleyeceğim. Onun dışında konuya yazılan oyunlar senin de görebileceğin üzere hep sevilen ve adı duyulmuş oyunlar. Demek istediğim bu tarz konularda sevilen oyunları dikkat çekmek için yazan kişilerin çok olduğu. Bunu senin mesajını kastederek söylemem biraz kişisel gibi görünmüş ancak geneli kastetmiştim. Onun dışında bir oyunu hem sevmeyebilir hem de abartılmış olduğunu düşünebilirsin, sıkıntı yok. Yazdığından sadece sevmediğin için abartılmış olduğunu söylediğini zannettim, o yüzden öyle söyledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı