Abartılmış oyunlar nelerdir?

Kardeşim, 3000 saat altı oyundan keyif almaz mı demişim okusana bi'. Uydurmuşsun resmen, sabahtan beri oyunda ustalaşmak için en az 3000 saat lazım diyorum, ama anlayana.
Ama burda bu oyunu 500 saat oynayıp kötüleyen insanlara bile beceremiyorsun kötüsün ya da yeterince uğraşmamıssın diyorsun. Ben bir oyunu açtığım zaman 1-2 saat alıştıktan sonra gayet keyif alıyorum. Ama CS de karşında saatlerce oynayan insanlar seni görür görmez öldürüyor sen yüz saat oynamadan doğru düzgün adam göremeden ölüyorsun. Demek ki bu oyun o kadar iyi değil işte
 
Hocam Minecraft nedeni;
Bazı üstün zekalar Minecraft oynamayanın oyuncu olamayacağını, Minecraft oyununu oynamayı bırakanın oyunculuktan çıkacağını ve sadece gerçek oyuncuların Minecraft oynadığını iddia ediyor.
:D
 
Hoop hemşerim nereye?

Katılıyorum normal bir yarış oyunu. Ha Crew ve NFS serisine göre güzel evet.

RDR 2 benim için cidden pişmanlık oldu, oyun hem hantal hem de bazı mekanikler inanılmaz saçmaydı. Özellikle birine çarptıktan sonra kavga olayı vurmasam adam beni öldürecek, ben adama vursam tüm mapte araniyorum.
 
GTA serisi, Call of Duty serisi, FIFA serisi, The Witcher serisi, Halo serisi, God of War serisi, The Sims serisi, The Elder Scrolls serisi, Final Fantasy serisi, Persona serisi, Zelda serisi, Tomb Raider serisi, Super Mario serisi, Street Fighter serisi, Mortal Kombat serisi, Tekken serisi, Forza serisi, Need for Speed serisi, Doom serisi, Age of Empires serisi, Civilization serisi, Championship/Football Manager serisi, Fallout serisi, Star Wars serisi, Diablo serisi, Silent Hill serisi, Resident Evil serisi, Splinter Cell serisi, Assassin's Creed serisi, Battlefield serisi, Burnout serisi, Far Cry serisi, Crysis serisi, Just Cause serisi, Uncharterd serisi, Mafia serisi.

En iyi oyunlar Minecraft, CS GO, PUBG, Fortnite ve Erzurum.

Not: Yazarken aklıma bilinen seriler olarak bunlar geldi, kaçırdığım varsa linç ederken eklersiniz. :D

Yine "kişisel" fikrini "paylaşma" konusuna gelip tartışanlar var. Tövbe tövbe...
Hocam siz unuttunuz galiba ben "(!)" koyayım sona 😀. Öbür türlü piyasada oyun kalmıyor.
 

Geri
Yukarı