ABD 2024 seçimlerini kim kazanır?

Donald Trump mı kazanır, Kamala Harris mi?

• Oy verenlerin toplamı
    90
@Destiels Erkeklere ölüm deyip propaganda yapmadığı sürece ve hakaret etmediği sürece bir sorun yok bence. Bir görüş beyanıdır, siyasette kadın hükmünün egemen olmasını hayal etmek suç yahut cinsiyetçi mesaj olarak görülmemeli. Zira "kadınlar siyaset ve bürokrasiye katılmamalıdır" dendiği zaman bunu çok sığ bir bakış açısı olarak da görsek bu bir görüştür ve bir saldırganlık içermez. Bir şeyin cinsiyetçilik olabilmesi için bir cinsi yüceltmesi yetmez, karşı cinsi de aşağılaması gerekir. Masum ve gerçekleşmesi bana göre imkansız olan bir istek, sert bir tartışma ortamı yaratmayın diye yazıyorum bunları.

Ha bu arada kadınların siyaset ve bürokraside bulunmasının pek çok avantajı olduğunu ve topluma fayda sağladığını düşünen biri olarak tüm dünyada kadınların yönetim başına gelmesi şerrinden Allah'a, masanın altına, dolabın içine, yastığın arkasına yani aklına gelecek her şeye sığınırım :D

Tüm dünya genelinde kadınların yönetime geçmesi gerekiyor demek hata olur bence;

Kadınlar tabii ki yönetime geçsin bir şey demiyorum, ancak tüm dünyada demek hatalı olur.

O zamanda şuan yönetimde az kadın olduğu gibi ileride az erkek olur, ikisindende eşit miktarda olmalı bana göre. Cumhurbaşkanı erkekse başbakan kız olmalı/olabilir bana göre. Veya başbakan erkekse cumhurbaşkanı kadın olmalı.

Ancak bildiğiniz üzere dünyanın çoğu yerinde kadın siyasetçi az, ayrıca halkta bu tarz işlere erkekleri daha uygun görüyor yani bu fikrim büyük ihtimalle hiç gerçekleşmeyecek bu sebeple. Sizin fikrinizde gerçekleşmeyecek büyük ihtimalle.
Artık kadınların yönetime geçmesi gerekiyor tüm dünya genelinde. Umarım Kamala Harris kazanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı