ABD, Çinli Teknoloji Şirketlerini Kara Listeye Almaya Devam Ediyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ABD-Cin-Cip-Yonga-Teknoloji.jpg

ABD hükümetinin Çin’e karşı yaptığı hamlelerin sayısı git gide artıyor. CPU tasarımcısı Loongson ve sunucu üreticisi Inspur, Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun modernizasyonunu destekledikleri gerekçesiyle kara listeye alındı. Entity List, yani kara listeye dahil olan şirketler, ABD menşeili teknolojilere eskisi kadar kolay ulaşamıyor. Bu kısıtlamalar da şirketlerin mevcutta yürüttüğü işleri ve yeni projeleri sekteye uğratıyor. ABD […]

Devamı: ABD, Çinli Teknoloji Şirketlerini Kara Listeye Almaya Devam Ediyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Emperyalist herifler sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar.
Çin farklı mı? Adamlar Afrika ülkelerinin yarısını borçlandırıp tüm doğal kaynaklarına çökmüş durumdalar, casuslukla teknoloji hırsızlığı yapmaya devam ediyorlar, Tayvan gibi onlarca yıldır bağımsız olan ülkeye çökmeye çalışıyorlar, kendi etnik kökenlerinden gelmeyenleri insanlık dışı şekilde zorla kamplarda çalıştırıyorlar. Adamlar Kanada hükümetinin sipariş ettiği gümrük barkodlama cihazlarına bile casus yazılım gizleyecek kadar ileri gidiyorlar.

ABD neyse Çin onun daha da sınır tanımaz hali. 2 emperyalist tarafın birbirleri üzerindeki politik stratejilerinde sadece bir tarafa nefret beslemek hiç mantıklı bir hareket değil.

Ayrıca her ülke normal olarak sadece kendi çıkarını düşünmek zorundadır. O ülkeleri yönetenler ağır vergilerle o ülkenin insanının emeklerine ortak olarak yönetiyorlar.

Son düzenleme:
Bu Amerika harbi "bully". Emperyalist herifler sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar. Teknoloji daha yayılmış, teknoloji daha gelişmiş hiç umurlarında değil.

Çin'in işi gücü casusluk, Amerika kapitalist ise Çin vahşi kapitalisttir. Çok gaddar ve acımasız bir millet. @Crucible Knight Zaten yazmış.

İnsan diyebileceğim Çinliler Tayvan'dakilerdir.

Emperyalist herifler sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar

Kendi çıkarını düşünmezse yok olup gider. Her süper güç devlet emparyelisttir zaten, Osmanlı da buna dahildir. Bu gücü elinde tutamayıp yok olan onlarca devlet var, Roma, Osmanlı devleti vb.

Çin farklı mı? Adamlar Afrika ülkelerinin yarısını borçlandırıp tüm doğal kaynaklarına çökmüş durumdalar, casuslukla teknoloji hırsızlığı yapmaya devam ediyorlar, Tayvan gibi onlarca yıldır bağımsız olan ülkeye çökmeye çalışıyorlar, kendi etnik kökenlerinden gelmeyenleri insanlık dışı şekilde zorla kamplarda çalıştırıyorlar. Adamlar Kanada hükümetinin sipariş ettiği gümrük barkodlama cihazlarına bile casus yazılım gizleyecek kadar ileri gidiyorlar.

ABD neyse Çin onun daha da sınır tanımaz hali. 2 emperyalist tarafın birbirleri üzerindeki politik stratejilerinde sadece bir tarafa nefret beslemek hiç mantıklı bir hareket değil.

Ayrıca her ülke normal olarak sadece kendi çıkarını düşünmek zorundadır. O ülkeleri yönetenler ağır vergilerle o ülkenin insanının emeklerine ortak olarak yönetiyorlar.

Sen bana yanlış anlamışsın. Ben onlara savunmadım ben teknoloji konusunda demiştim. Ama haklısın evet. Afrika'daki yolları(hem gerçek hem mecaz anlamda) dahi onlar yapar olmuş.

Çin'in işi gücü casusluk, Amerika kapitalist ise Çin vahşi kapitalisttir. Çok gaddar ve acımasız bir millet. @Crucible Knight Zaten yazmış.

İnsan diyebileceğim Çinliler Tayvan'dakilerdir.

Kendi çıkarını düşünmezse yok olup gider. Her süper güç devlet emparyelisttir zaten, Osmanlı da buna dahildir. Bu gücü elinde tutamayıp yok olan onlarca devlet var, Roma, Osmanlı devleti vb.

Listeye Pakistan'ıda ekleyelim. :) Pakistan ekonomik açıdan çok zor durumda şu an. Son 3 haftadır ne zaman batacaklar diye bakıyorum. Çin olaya el atıp Pakistan'ın ateşine barut serpecek gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı