ABD vs Avrupa

Makaleler
1
İmkanınız olsa bir Avrupa ülkesinde mi yoksa ABD değil mi mi yaşamak istersiniz? ABD bana daha çekici geliyor. Gerek o sokaklar gerek ikonik sahiller, New York meydanı gibi ama mesela Norveç gibi Avrupa ülkeleri daha sakin ve güvenli geliyor. Tabii ki şans işi iyi insanlarla denk gelmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanınız olsa bir Avrupa ülkesinde mi yoksa ABD değil mi mi yaşamak istersiniz? ABD bana daha çekici geliyor. Gerek o sokaklar gerek ikonik sahiller, New York meydanı gibi ama mesela Norveç gibi Avrupa ülkeleri daha sakin ve güvenli geliyor. Tabii ki şans işi iyi insanlarla denk gelmek.

ABD biraz sıkıntı yapabilir Avrupa güzel olurdu onun yerine dil konusunda sıkıntı çekmemek için Azerbaycan'a gidilebilir.

ABD daha çekici geliyor ancak ABD şu anda Avrupa ülkelerine göre çok büyük bir hızla batmakta, her 100 günde 1 trilyon dolar açık vermekteler, bu yüzden Avrupa.

Yapacağınız işe de bağlı aslında. Kurye, garson, reyon görevlisi gibi bir şey olunacaksa Avrupa çünkü çok daha saygılı karşılanıyorlar ve güvenli oluyorsunuz ABD o konuda biraz sıkıntılı düşük gelir kesiminin pek değeri yok. Ama Mühendis, doktor, mimar vb. bir meslek sahibiyseniz kesinlikle ABD derim çünkü daha fazla imkanınız oluyor genel olarak. Bir de ABD'de ingilizce olduğundan dil yabancılığı çok olmaz açıdan ben ABD derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı