ABD'de tır şoförlüğü yapılabilir mi?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Geçenlerde böyle bir tweet gördüm. Tır ehliyeti alsam ABD'ye yerleşip orada oturum almak için yeterli mi? Orada tır şoförlüğü işçi arayan bir sektör mü?

Ekran Görüntüsü (15).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ailem Türkiyede ben 18 yaşındayım zaten asosyalin tekiyim insan görmeyi de hiç sevmem o yüzden tek başıma olmak benim istediğim şey. Bu arada izlediğim bir videoda bir Türk burada öğretmen polis gibi mesleklerin maaşını ikiye katlıyoruz falan diyor gelir sıkıntısı da yok adam 8-9 bin dolar alıyorum diyor. Asıl soru burada mı tır ehliyeti alıyorum orada mı? Oraya gitmek için vize nasıl alınır? Toplamda bunların hepsini yapmak için ne kadar paraya ihtiyacım var bunları bilmiyorum.

Tır ehliyeti orada zahmetli. 1 sene supervisor eşliğinde sürüş falan yapıyorsunuz ama şirketle anlaştıktan sonra 100k ile başlarsın kendi tırını aldıktan sonra falan 250ye kadar yolun var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı