ABD'ye gitmek çok mu zor?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Yaşım 15 ve hayalim Amerika'ya gitmek. Bazı konularda gördüm çok zor diyorlar. Bu soruyu gören ABD'ye gitmiş birisi ya da orada kalmış birisi nasıl gittiğini, nasıl yaşadığını, gitmek için gereken şartlar nelerdir? Anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka benim teyzem zamanında greencardla gitmiş öyle gitmen için de şu an şans+paranın olması gerekiyor. Onun haricinde örnek veriyorum başarılı ve kendini kanıtlamış bir yazılımcı/mühendis vs olursan iş başvuruları yaparsın Amerika'da kabul edilirsen öyle gidebilirsin çalışma vizesiyle.

Yaşım 15 ve hayalim Amerika'ya gitmek. Bazı konularda gördüm çok zor diyorlar. Bu soruyu gören ABD'ye gitmiş birisi ya da orada kalmış birisi nasıl gittiğini, nasıl yaşadığını, gitmek için gereken şartlar nelerdir? Anlatabilir mi?
Bildiğim kadarıyla Amerika hakkında Tarihi bilgin, dil bilgin ve paran olması lazım. Orada bir iş yeri açıp belli bir eleman çalıştırman gerekiyor. O iş yeri açık kaldığı sürece Vatandaşlığın kalmaya devam ediyor. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.

Amerika'da vatandaş değil; potansiyel mükellefsin. Paran varsa herşeysin. Paran yoksa bir hiçsin. Hele devlete bir vergi borcun veya kalsın; seni idam bile ederler. Paran yoksa hastanelerden içeri bile adımını attırmazlar.
Ez cümle; tavsiye etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı