E Eden Dust Ziyaretçi 4 Haziran 2017 #31 Jira dedi: Bunu su gibi alanlar var işte. Genişletmek için tıkla... FPS artırıyordur o kesin.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2017 #32 KaraKartalw dedi: @Xample-47 An itibariyle Google'da arattığı kelime ''en pahallı ışıklı klavyeler'' Klavyesi 1500₺ olanın kasası ne kadardır kim bilir Genişletmek için tıkla... Yok yahu ne alakası var, sadece önceki sayfada birisi "Corsair K95 Premimm sahibi olmayı isterim" yazmış ben de baktım neymiş diye. Bakmaz olaydım. Silinen üye dedi: FPS artırıyordur o kesin. Genişletmek için tıkla... Tabii, hatta bir yerde adamdan kendi kendine kaçtığını yazmışlardı. Uçarak falan HS de atıyormuş (Bu mouse da olabilir) .
KaraKartalw dedi: @Xample-47 An itibariyle Google'da arattığı kelime ''en pahallı ışıklı klavyeler'' Klavyesi 1500₺ olanın kasası ne kadardır kim bilir Genişletmek için tıkla... Yok yahu ne alakası var, sadece önceki sayfada birisi "Corsair K95 Premimm sahibi olmayı isterim" yazmış ben de baktım neymiş diye. Bakmaz olaydım. Silinen üye dedi: FPS artırıyordur o kesin. Genişletmek için tıkla... Tabii, hatta bir yerde adamdan kendi kendine kaçtığını yazmışlardı. Uçarak falan HS de atıyormuş (Bu mouse da olabilir) .
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Haziran 2017 #33 İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına.
İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına.
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Haziran 2017 #34 Jira dedi: İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına. Genişletmek için tıkla... Evde kopma keyfi.
Jira dedi: İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına. Genişletmek için tıkla... Evde kopma keyfi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Haziran 2017 #35 Silinen üye dedi: Evde kopma keyfi. Genişletmek için tıkla... Yavaş kop, bina almasın alta seni.
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Haziran 2017 #36 Jira dedi: Yavaş kop, bina almasın alta seni. Genişletmek için tıkla... Gece gece güldürüyorsun be abi, inan.
Jira dedi: Yavaş kop, bina almasın alta seni. Genişletmek için tıkla... Gece gece güldürüyorsun be abi, inan.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2017 #37 Jira dedi: İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına. Genişletmek için tıkla... Yahu orası öyle benim kullandığım mouse da belli yani. Ama öyle yazmışlar, mesela sende "ışıqlı" varmış FPS artmıyor mu?
Jira dedi: İş bilekte bitiyor bilekte. İstersen trilyonluk kullan, yeteneğin yoksa karşıdaki Everest setli adam bile seni alır altına. Genişletmek için tıkla... Yahu orası öyle benim kullandığım mouse da belli yani. Ama öyle yazmışlar, mesela sende "ışıqlı" varmış FPS artmıyor mu?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Haziran 2017 #38 Xample-47 dedi: Yahu orası öyle benim kullandığım mouse da belli yani. Ama öyle yazmışlar, mesela sende "ışıqlı" varmış FPS artmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Artırmasına gerek yok gülüm. 1060 yetiyor. Yeşil ledleri açınca arttırıyor ama. Nvidia temsil ettiği için.
Xample-47 dedi: Yahu orası öyle benim kullandığım mouse da belli yani. Ama öyle yazmışlar, mesela sende "ışıqlı" varmış FPS artmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Artırmasına gerek yok gülüm. 1060 yetiyor. Yeşil ledleri açınca arttırıyor ama. Nvidia temsil ettiği için.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.498 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 4 Haziran 2017 #39 Işıklı mekanik klavyelerin modası geçiyor yeni moda daktilo tipi mekanik klavyelerdir. Amazon.com: Azio Mk Retro USB Typewriter Inspired Mechanical Keyboard (Blue Switch) MK-RETRO-01: Computers & Accessories Amazon.com: Qwerkywriter Typewriter Wireless Mechanical Keyboard with Integrated Tablet Stand: Amazon Launchpad
Işıklı mekanik klavyelerin modası geçiyor yeni moda daktilo tipi mekanik klavyelerdir. Amazon.com: Azio Mk Retro USB Typewriter Inspired Mechanical Keyboard (Blue Switch) MK-RETRO-01: Computers & Accessories Amazon.com: Qwerkywriter Typewriter Wireless Mechanical Keyboard with Integrated Tablet Stand: Amazon Launchpad
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2017 #40 Jira dedi: Artırmasına gerek yok gülüm. 1060 yetiyor. Yeşil ledleri açınca arttırıyor ama. Nvidia temsil ettiği için. Genişletmek için tıkla... Bu ne arkadaş bu gün herkes kendi ekran kartını övüyor, nerede gördüğümü hatırlamıyorum burada ama önceki sayfalarda olması lazım başka bir arkadaş da yazmış. Ne olmuş yani biz AMD radeon hd 6570 1 GB kullanıyorsak, hayallerimizi de satmadık ya.
Jira dedi: Artırmasına gerek yok gülüm. 1060 yetiyor. Yeşil ledleri açınca arttırıyor ama. Nvidia temsil ettiği için. Genişletmek için tıkla... Bu ne arkadaş bu gün herkes kendi ekran kartını övüyor, nerede gördüğümü hatırlamıyorum burada ama önceki sayfalarda olması lazım başka bir arkadaş da yazmış. Ne olmuş yani biz AMD radeon hd 6570 1 GB kullanıyorsak, hayallerimizi de satmadık ya.