Abilerim korsan oyun indirmek istiyor

@Ankara 06 Komşu ülkede 60 birim dediğin para senin biriminde 470 birim yapıyor. Senin oyun şirketin olduğunda, yıllarca bir sürü kişiye maaş verip milyonluk kredi borçlarının altına girdikten sonra oyununu her ülkede o ülkeye göre 60 birime satarsın. Bunu yaptıktan sonra da güle oynaya batıp kepenkleri kapatırsın, tabi harcadığın tüm parayı da geçmişte mazi olarak anarsın. Tüm oyun firmaları Activision, EA, Ubisoft değil. Çok büyük kısmı yaptığı oyun tutmazsa batacak durumda.

Benim sitemim oyun şirketlerine değil.

Dediğin gibi oyun yapmak hiç de öyle kolay değil. Ben de bu işin içinde olduğum için söylüyorum. Günde saatlerce çalışıyorum.

Aga o zaman ürünleri bakkaldan çalabilirsin. Farkı ne ? ''Nerede beleş oraya yerleş.''
Ayrıca bu geçerli bir sebep değil. Bölgesel fiyatlandırma yapan oyunlarda fazla. Özellikle Steam ve Epic'de oldukça fazla mevcut. Aşağı yukarı 3 oyundan birisi bölgesel fiyatlandırmalı...
Oyun konsollarında ise az olmasına karşın yok değil. Yani bence sen bahane arıyorsun.

Ek olarak bir işte çalışıyor musun yoksa öğrenci misin ?
Merakımdan soruyorum, çünkü bir şey diyeceğim ama işte çalışıyorsan diyemem.

Mecburen bende öyle yapıyorum Steam'dan 64 MB RAM isteyen bir oyun indirsem bile çok fazla donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…