Abim ne istersem bahane üretiyor

Makaleler
15
(Bu sadece bir örnek) Ekim ayında Ryzen 2600'e geçeyim dedim. Tüm planı anlattım. Daha sonra üniversite sınavı var sonra halledelim dedi. Canımı sıkmadı değil. Şuan kullandığım parçaları satıp alacaktım. Ondan ek para da istemedim hatta.

Bugün gene yapalım diyecektim ama attığım mesajı geri sildim. Her ne kadar kendim reşit olsam da böyle şeyleri abimle yapmak isterdim. Güvensizlikten değil de o da yanımda olsun gibisinden.

Biraz da kendi bilgisayarının olmaması psikolojisinden oluyor bu durum. Makina mühendisi ama bi 3DS Max açacak bilgisayar alamadı iki yıldır. Onu durum onu "işte sende var neyini beğenmiyorsun?" psikolojisine düşürüyor onu.

Son düzenleme:
4 bin kelimelik bir yazıyı rastgele kelimeler seçerek 200 kelimeye düşürmüşsün gibi bir yazı olmuş. Abin evlendiği için ona kızgınsın gibi bir şey anladım. Yetişkin insanlar kendileri adına alacakları kararlarda özgürdür. Duruma alışman senin için de rahatlatıcı olur.

Son düzenleme:
İnsan sinirlenince olur öyle şeyler. Senin iyi bir sistem sahibi olmanı istemiyor olması düşük bir olasılık. Üniversiteye hazırlanıyorsan yeni sistemin, senin motivasyonunu kötü yönde etkileyeceğini düşünüyor olabilir. Ayrıca insanlar evlilik gibi bağlar kurduğu zaman, doğal olarak en yakınları ile bile daha az görüşür hale geliyor. Bu seni sevmediği anlamına gelmez.

Abin senin ebevynin değil, zaten reşit olmuşsun çocuk da değilsin. Bu yaştan sonra ebevynlerine de söyleme, kendi işini kendin gör. Ne abinden ne de başka birinden yardım isteme. Ayrıca abini de rahatsız etme, yanında olmak zorunda değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı