Abim ne istersem bahane üretiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan sinirlenince olur öyle şeyler. Senin iyi bir sistem sahibi olmanı istemiyor olması düşük bir olasılık. Üniversiteye hazırlanıyorsan yeni sistemin, senin motivasyonunu kötü yönde etkileyeceğini düşünüyor olabilir. Ayrıca insanlar evlilik gibi bağlar kurduğu zaman, doğal olarak en yakınları ile bile daha az görüşür hale geliyor. Bu seni sevmediği anlamına gelmez.
Hocam motivasyonumu düşürmezdi hatta arttırırdı. İşte benim malzemeleri satmam, yenilerini almak için 4 kere farklı insanlarla buluşma yapıcaktık. Onu istemedi.

Bu sadece bir örnek. Tek olay oldu diye konu açıcak değilim tabii.

Hocam motivasyonumu düşürmezdi hatta arttırırdı. İşte benim malzemeleri satmam, yenilerini almak için 4 kere farklı insanlarla buluşma yapacaktık. Onu istemedi.

Bu sadece bir örnek. Tek olay oldu diye konu açıcak değilim tabii.

Şimdi okuyunca anladım öncelikle sevgili hocam abinin maddi durumu nasıl bilgisayarı sana kendisi mi aldı?

YKS'ye 5 ay kalmış sanırsın beyimiz 110+netlerde, adam sistem toplamayı düşünüyor vay anasını ne insanlar var.
Öncellikle bilgisayar toplama değil. Parça değişim.
Sayısal kanadındayım, matematik harici derdim yok şuan. Birde 6 ay 8 gün var. Bu zaman kalan konular ve denemeler için bana yeter. Fen bölümünü zevkle her konuda zorlanmadan hallediyorum. Paragraf ve sosyal zaten pratikten ibaret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı