Ablamın Instagram hesabı çalınmış

Hocam ne yazık ki bunları yapanların çoğu çocuk denebilecek yaşlarda. Hani profesyonel falan olsa gam yemezsin o dereceye varabiliyor bazen. İnternet üzerinden bunlarla ilgili tonla yöntem var ki kullanılabilmesi çok kolay yöntemler içeriyor. Bu link meselesi yıllardır var mesela muhtemelen de çok fazla dikkat edilmediğinden -her ne kadar güvenlik duvarları olsun kişisel bilgiler olsun- gelişen anlık bir dalgınlık ile bile gidebiliyor elinizdeki bilgiler.

Hocam çocuk bile olsa size yemin ediyorum o kadar zehir gibilerki ne kendi internetlerinden yapıyolar ne de kendi bilgisayarlarından sanal Online onworks bilgisayarlar kullanıyolar üstüne onlara tor ağları Kali Linux benzeri kendilerini anonim tutabilmek için affedersin yapmayacakları şeyler yok her türlü işi akıl ettiriyorlar çünkü başlarındaki şahıslar illegal trafiğinin yöneticileri resmen eğitim gibi bir şey veriyorlar bu CC olayındada hep bunların elemanlar 10 15 yaşında çocuklar senden benden çok bilgililer Node JS kullanmayı biliyorlar öğrene öğrene ilerliyor.

Hocam çocuk bile olsa size yemin ediyorum o kadar zehir gibilerki ne kendi internetlerinden yapıyolar ne de kendi bilgisayarlarından sanal Online onworks bilgisayarlar kullanıyolar üstüne onlara tor ağları Kali Linux benzeri kendilerini anonim tutabilmek için affedersin yapmayacakları şeyler yok her türlü işi akıl ettiriyorlar çünkü başlarındaki şahıslar illegal trafiğinin yöneticileri resmen eğitim gibi bir şey veriyorlar bu CC olayındada hep bunların elemanlar 10 15 yaşında çocuklar senden benden çok bilgililer Node JS kullanmayı biliyorlar öğrene öğrene ilerliyor.
Hocam siz de bizi yaşlı bellediniz hemen ya :D. Aslında böyle çocukları alıp belli yerlere yönlendirmek vardı ama işte. Ortaokulda bir arkadaşım vardı, böyle işlerde zehir gibiydi anlatır anlatır dururdu yok şunun protokolü böyle yok bundan böyle kaçınırsın şuraya şöyle sızarsın. Daha sonradan belli miktarda ilgilenmeye başladığımda fark etmiştim aslında ne kadar ileride olduğunu. Sonra sistem yuttu tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı