Sesi kötü olan MCHOSE V9 Pro için ne yapılmalı?

Benim kullandığıma göre daha boğuk ve daraltıcı geldi nedense anlamadım, daha iyi bir EQ ayarı bulursam geçebilirim, Redditte var MCHOSE ile alakalı ilgili arkadaşlar bakabilir.
Ya ben bununla uğraşamam iade talebi oluşturdum. Giderim razer barracuda alır kullanırım bunun antin kuntin ayarlarıyla uğraşamam kaç tane ayar denedim hepsinde ses boğuk daraltıcı temiz değil

Ya ben bununla uğraşamam iade talebi oluşturdum. Giderim razer barracuda alır kullanırım bunun antin kuntin ayarlarıyla uğraşamam kaç tane ayar denedim hepsinde ses boğuk daraltıcı temiz değil
Uygun ayarı bulursan uğraşmana gerek kalmaz, emin ol razerden 2-3 gömlek daha iyi bir marka şuan mchose.

Hocam bu EQ ayarını deneyin ben mennun gibiyim.

MCHOSE S9 PRO kullanmaya başladım 1 haftadır şimdilik en hoşuma giden ayar bu oldu.
Hocam bu ayarlarda rap dinlerken mesela ses kısık çıkıyor sanki ses düzeyi 20 gibi.Sizdede aynı problem varmı?

Dosya Ekleri

• 1763059349686.png
    1763059349686.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 10
Hocam bu EQ ayarını deneyin ben mennun gibiyim.

Hocam bu ayarlarda rap dinlerken mesela ses kısık çıkıyor sanki ses düzeyi 20 gibi.Sizdede aynı problem varmı?
Kulaklık ayarlarından oyun oynamıyorsanız 7.1 i kapatın ve yine kulaklık ayarlarında ''Auto brightening'' ayarını 3 yapıp kalan bütün ayarları kapatın, ben böyle kullanıyorum ve gayet akıcı geliyor ses.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-13 214845.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-13 214845.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 10
Kulaklık ayarlarından oyun oynamıyorsanız 7.1 i kapatın ve yine kulaklık ayarlarında ''Auto brightening'' ayarını 3 yapıp kalan bütün ayarları kapatın, ben böyle kullanıyorum ve gayet akıcı geliyor ses.
Vay arkadaş sesin boğuk olmasının nedeni 7.1 miş sağolun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı