Teşekkür ederim.
Geçen sene 60 TL idi şu anda 100 var galiba
Rica ederim
Teşekkür ederim.
Kartımda 100 TL'ye yakın para var. Abonman yaptırmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Ayrıca kartın içindeki para kullanılabiliyor mu? Yoksa ekstra 90 TL ücret mi ödemem gerek? Yorumlarınızı bekliyorum.
kartın içindeki para olmuyor kardeşim abonman dan sonraki vuruşta o paradan keserKartımda 100 TL'ye yakın para var. Abonman yaptırmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Ayrıca kartın içindeki para kullanılabiliyor mu? Yoksa ekstra 90 TL ücret mi ödemem gerek? Yorumlarınızı bekliyorum.
Kartın içindeki para olmuyor kardeşim abonmandan sonraki vuruşta o paradan keser.
AnkaraKart var. Hangi uygulamadan yapacağım. Ego Cepte yüklü.Hocam direk uygulamadan yapabilirsiniz.
İstanbulkart uygulamasında kartınızı ekleyin sonra onun üstüne tıkladığında abonman yükle seçeneği çıkacak oradan yüklersiniz (109 TL) .
evet olmuyor benim kastım birkere vurdu abonman dedi ikincivuruşta başkası için vurursa o paradan keserAbonman yapılınca o bakiyeye bir şey olmuyor.
Bakiye kullanılmayacağı için söyledim. Eğer aktarılıyorsa kardeşimin kartına aktarıp kendime abonman yaptıracağım.Abonman yapılınca o bakiyeye bir şey olmuyor.
İkinci basışta tam basıyor onu biliyorum.evet olmuyor benim kastım birkere vurdu abonman dedi ikincivuruşta başkası için vurursa o paradan keser
Evet olmuyor benim kastım bir kere vurdu abonman dedi ikincivuruşta başkası için vurursa o paradan keser.
Bakiye kullanılmayacağı için söyledim. Eğer aktarılıyorsa kardeşimin kartına aktarıp kendime abonman yaptıracağım.
İkinci basışta tam basıyor onu biliyorum.
Hocam o tek istanbulkart’ta geçerli galiba.AnkaraKart var. Hangi uygulamadan yapacağım. Ego Cepte yüklü.
Normal karta para yüklediğimiz yerlerden olur mu?Hocam o tek istanbulkart’ta geçerli galiba. AnlaraKart’ta makinelerden oluyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.