Erenn34
Hectopat
Daha fazla
Uzun zamandır bir laptop almak için bekliyordum sonunda sipariş zamanı geldi ama kararsızlık yaşıyorum aklımda 2 tane seçenek var.
1. seçenek:
www.trendyol.com
Donanım ve fiyat olarak aklımı çok fazla çeliyor çoklu çekirdek performansı ve 1650 Ti ekran kartı benim için fazlasıyla iyi ama ısınma sorunu olduğunu öğrendim. Bu kadar para verip hem performansdan kısmak ya da sürekli soğutucu kullanmak zorunda kalmak da istemiyorum.
2. seçenek:
www.monsternotebook.com.tr
ASUS ile arasındaki fiyat farkı, 120 Hz ekran ve Monster'ın satış sonrası hizmeti benim için artı ama i5 10300H işlemcinin çoklu çekirdek performansı biraz düşündürüyor çünkü %60 okul/yazılım/grafik, %40 oyun amaçlı alıyorum fazlasıyla yeter diye düşünüyorum ama yine de kararsızım varsa farklı önerileriniz, yorumlarınız beklerim teşekkürler.
1. seçenek:
Asus FA506II-BQ048 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Notebook Fiyatı - Trendyol
ASUS FA506II-BQ048 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6
Donanım ve fiyat olarak aklımı çok fazla çeliyor çoklu çekirdek performansı ve 1650 Ti ekran kartı benim için fazlasıyla iyi ama ısınma sorunu olduğunu öğrendim. Bu kadar para verip hem performansdan kısmak ya da sürekli soğutucu kullanmak zorunda kalmak da istemiyorum.
2. seçenek:
Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
ASUS ile arasındaki fiyat farkı, 120 Hz ekran ve Monster'ın satış sonrası hizmeti benim için artı ama i5 10300H işlemcinin çoklu çekirdek performansı biraz düşündürüyor çünkü %60 okul/yazılım/grafik, %40 oyun amaçlı alıyorum fazlasıyla yeter diye düşünüyorum ama yine de kararsızım varsa farklı önerileriniz, yorumlarınız beklerim teşekkürler.