Abra A5 17.2 alınır mı?

Kaç W olduğu önemli hocam attığım 95W az önce attığınız HP'den çok daha güçlü mesela.

Anladım çok sağ olun Excalibur gelince deneme yaptıktan sonra iade etmeyi düşünüyorum o zaman Dell modeline bakarım Excalibur sıkıntılı çıkmaz inşallah da ugrastirmaz.

Anladım çok sağ olun Excalibur gelince deneme yaptıktan sonra iade etmeyi düşünüyorum o zaman Dell modeline bakarım Excalibur sıkıntılı çıkmaz inşallah da ugrastirmaz.

Maalesef sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek hocam kasa kalitesi çok kötü.

Maalesef sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek hocam kasa kalitesi çok kötü.

Aynen forumda gördüğüme göre şarjı 50ye düşünce battery Boost özelliği kendini kapatıyormus ve FPS düşmesi yiyormus aynısı olursa direkt iade edeceğim bir de öyle bir PC'ye 120W adaptör göndermek akıllıca mi pek bilmiyorum.Neyse yaşayıp göreceğiz akşam akşam yardımınız için çok teşekkür ederim

merhabalar yaklaşık 1 aydır satın aldığım monster abra a5 v17.2 pc de rtx 3050 ti ekran kartı bulunuyor steamden dirt rally 2.0 satın alıp kurdum fakat oyunda kasmalar yaşıyorum youtube da bu ekran karıtı ve sistemlerde görüntü kayıtlarına baktım gayet iyi performans gösteriyor ekran kartında benim pc mde neden bu verimi alamıyorum işletim sistemim win10 pro 16 gb ram i5 11400 işlemci herşey güncel. yardımcı olabilir misiniz?

merhabalar yaklaşık 1 aydır satın aldığım monster abra a5 v17.2 pc de rtx 3050 ti ekran kartı bulunuyor steamden dirt rally 2.0 satın alıp kurdum fakat oyunda kasmalar yaşıyorum youtube da bu ekran karıtı ve sistemlerde görüntü kayıtlarına baktım gayet iyi performans gösteriyor ekran kartında benim pc mde neden bu verimi alamıyorum işletim sistemim win10 pro 16 gb ram i5 11400 işlemci herşey güncel. yardımcı olabilir misiniz?
Bı aralar bu modele baktığım için arastiriyodum önceden biosla alakalı bı sorun varmış ekran kartını tam kullanamıyodun aynı sorunmu bilmiyorum tabi sadece bildiğim tek bir şeyi söylüyorum sadece o oyundami oluyor? Birde konu açın bilen kişiler yardımcı olsun

-Bilgisayar prize takılı mı?
-Cihaz performans modunda mı?
-FN tuşları ile kontrol edebildiğiniz fan modu hangi ayarda?

Bı aralar bu modele baktığım için arastiriyodum önceden biosla alakalı bı sorun varmış ekran kartını tam kullanamıyodun aynı sorunmu bilmiyorum tabi sadece bildiğim tek bir şeyi söylüyorum sadece o oyundami oluyor? Birde konu açın bilen kişiler yardımcı olsun
çok oyun deneyimi yaşayamadım aslında max payne 3 deneyimim oldu başarılıydı, birde dirt rally 2.0 malesef hayal kırıklığı oldu
-Bilgisayar prize takılı mı?
-Cihaz performans modunda mı?
-FN tuşları ile kontrol edebildiğiniz fan modu hangi ayarda?
- evet prize takılı
- evet performans modunda
- fan modu ayarı dengeli de

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı