Abra A5 18.1 boşta 45 derece oluyor

• Konuyu başlatan jiko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 868
Kendi eski laptopum Casper Nirvana C600 sistem özellikleri ise 4 GB RAM 2 GB ekran kartı i5 7. nesil. Boştaykem 25-30 dereceden yükseğe çıkmıyor. Fakat Monster'ın normal kullanımdayken bile klavyenin üst kısmına dokunduğum zaman ciddi bir ısınma sorunu oluyor eğer Monster kullandiysaniz.

65 derece üstü çıkmıyor 40 derece altina inmiyor.
Tamamen normaldir dostum hiç meraklanmana gerek yok çünkü bilgisayarınız oyuncu bilgisayarı olduğu için ısıya dayanıklıdır yüksek ihtimal, zaten masa üstünde yük altına girmediği süreçte problem yok yani 75 80 dereceye çıkmıyorsa problem yoktur, oyunlarda da 75 80 dereceler arasındaysa bir problem olmayacaktır. Çünkü gaming laptop kullanıcıları genellikle bu sıcaklık değerlerini görürler.

Tamamen normaldir dostum hiç meraklanmana gerek yok çünkü bilgisayarınız oyuncu bilgisayarı olduğu için ısıya dayanıklıdır yüksek ihtimal, zaten masa üstünde yük altına girmediği süreçte problem yok yani 75 80 dereceye çıkmıyorsa problem yoktur, oyunlarda da 75 80 dereceler arasındaysa bir problem olmayacaktır. Çünkü gaming laptop kullanıcıları genellikle bu sıcaklık değerlerini görürler.
Teşekkür ederim. Sanırım ilk defa oyuncu bilgisayarına sahip olduğum için biraz cahil kaldım 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı