Abra A5 V12.1.2 turbo fanın kendi kendine kapanması

Synchronic

Hectopat
Daha 1 ay önce aldığım Monster Abra A5 V12.1.2 modelinde Control Center AP uygulamasından performans modundan turbo fan seçeneğine getirdiğimde çalışıyor fakat oyun içine girdiğimde kendi kendine 5 saniye sonra turbo fanı kapatıyor. Bu da oyunda FPS düşmesine sebep oluyor. Şimdiden teşekkür ediyorum ilginiz için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanı kontrol eden başka bir yazılımın çakışması sonucu kapanıyor olabilir.
-Oyuna girmediğim zaman çalışıyor fakat oyuna girdiğimde turbo fan 5 10 saniye çalışıp duruyor.Orijinal FC3 ayrıyetten lol , cs go , fortnite , fc primal oynarkende aynı.Oyunlardaki uyumsuzluk yüzünden oluyor gibi görünüyor heralde , bunun çözümü ne olabilir

Genelde oyunlara girildiğinde çalışması lazım. Dediğim gibi fanı kontrol eden başka bir yazılım olabilir ya da BIOS ayarlarında farklı bir ayarı olabilir. BIOS'u varsayılan ayarlara döndürmeyi dene.

hotkey sürücüsünü silip yeniden yükledim bios ayarlarını sıfırladım çözüm yok büyük ihtimalle monster ın kullandığı programın bir hatası sonucu olmuş birşey muhtemelen.özel seçeneğine alıp ordan dereceyi falan seçiyorum yine bir çözüm oluyor.sonraki seçeneklerimde artık Msi dan şaşmam gibi duruyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı