Abra A5 V13.5.1 vs ASUS Gaming FX504GE

akd1903

Centipat
5000 TL vereceğim iyice araştırmam lazım. Sabah 4.400 TL'ye Acer Nitro 5 vardı onu kaçırdım maalesef bu ikisi arasındayım.

Monster'i alırsam eğer 512 GB Samsung SSD ile alacağım 5bin TL'ye geliyor.
ASUS'un artısı ile 4 GB 1050 Ti önceliğim oyun olacak zaten onun dışında dizi, film falan.
Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 TL vereceğim iyice araştırmam lazım. Sabah 4.400 TL'ye Acer Nitro 5 vardı onu kaçırdım maalesef bu ikisi arasındayım.

ASUS'un artısı ile 4 GB 1050 Ti önceliğim oyun olacak zaten onun dışında dizi, film falan.
Hangisini almalıyım?

Tabiki de Monster Notebook al. Diğer oyuncu bilgisayarları gibi kalın değil ve oyunlar çok akıcı şekilde oynanılıyor fakat tek bir sorunu var. O da Freedos olması. Eğer Windows 10 kurmayı bilmiyorsan Technopat'ın youtube kanalında alakalı bir video var. Ordan ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsin

HP'nin ısınma sorunu yüzünden korkuyorum HP kullanıyordum eski bir pc'ydi ısınıp kapanıyodu sürekli bu nasıl olur bilemem ama özellikleri ve fiyatı gayet iyi
Tabiki de Monster Notebook al. Diğer oyuncu bilgisayarları gibi kalın değil ve oyunlar çok akıcı şekilde oynanılıyor fakat tek bir sorunu var. O da Freedos olması. Eğer Windows 10 kurmayı bilmiyorsan Technopat'ın youtube kanalında alakalı bir video var. Ordan ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsin
indirip USB ile kurmayı düşünüyorum.

Hangisini almalıyım?
Bu ikisi arasından Asus daha iyi. Bütçenizi arttırabilirseniz alttaki sistem çok iyi.

İki bilgisayarda gayet iyi fakat bana kalırsa Asus almanı tercih ederim. Çünkü ram,ssd vs. donanımlar ekleyebilirsin ama ekran kartını değiştiremezsin. Mümkün olduğunca iyi/güncel ekran kartlı modeli alman senin için daha iyi olacaktır.

Benim önerim Monster çünkü daha az önce baktım attığınız tüm bilgisayarların işlemcisi Monster hariç hepsi i5 8300H işlemcisi var ama Monster'da i5 9300H işlemci var 9.nesille 8.nesil arasında pek fark olmasada 9.nesil her türlü iyidir.

Benim önerim Monster çünkü daha az önce baktım attığınız tüm bilgisayarların işlemcisi Monster hariç hepsi i5 8300H işlemcisi var ama Monster'da i5 9300H işlemci var 9.nesille 8.nesil arasında pek fark olmasada 9.nesil her türlü iyidir.
1050ti de 1050 den iyidir ama 😀
ekran kartı 3 gb 1050 olmasından dolayı biraz tedirginim
1050 3GB 96 bit olması dışında 1050ti ile aynı. 96 bit olması büyük bir dezavantaj ama yine de 1050 den daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı