Abra A5 V15.1 15.6" alınmalı mı?

talaydepapel

Centipat
Üniversitede grafik tasarımı bölümü için düşünüyorum, sizce nasıldır Monster markası? Isınıyor ve malzeme kalitesi iyi değil diyende var kaç yıldır kullanıyorum bir sorunum yok diyen de var kafam çok karıştı. Ve sadece Windows mu destekliyor? "FreeDOS (işletim sistemi bulunmamaktadır. Windows 10 sürüm 1903 kullanılması gerekmektedir)"diye bir belirtme bulunuyor.

Üniversitede grafik tasarımı bölümü için düşünüyorum, sizce nasıldır Monster markası? Isınıyor ve malzeme kalitesi iyi değil diyende var kaç yıldır kullanıyorum bir sorunum yok diyen de var kafam çok karıştı. Ve sadece Windows mu destekliyor? "FreeDOS (işletim sistemi bulunmamaktadır. Windows 10 sürüm 1903 kullanılması gerekmektedir)"diye bir belirtme bulunuyor.
Ne için aldığına bağlı.Grafik tasarım gibi bi bölümde okuyorsa bir insan en kötü bir monster'a sahip olmali.çünkü programlar zaten yüksek performans istiyor.Freedos sürümleri bulunuyor Hepsiburada gibi sitelerde.Monster'ın kendi sitesinde bulunuyormu bilmiyorum.Monster'da isim yapmış bir marka sonuçta.Bi abimde kullanıyor ve bir sorun olmadığını da bana söyledi.

Hayır, istersen Linux da kurabilirsin.

Hocam iade etme sebebim linux destegi olmamasiydi. Kurarken pek cok hata aldim ve basaramadan en az 10 defa dondu/coktu. Aradim durumu anlattim. Monster'i ureten uretici Clevo(gibi biseydi) firmasi linux'a destek vermiyormus. Kullanilan bazi chipsetler'i linux tanimiyor ve cokuyor.

Hocam iade etme sebebim linux destegi olmamasiydi. Kurarken pek cok hata aldim ve basaramadan en az 10 defa dondu/coktu. Aradim durumu anlattim. Monster'i ureten uretici Clevo(gibi biseydi) firmasi linux'a destek vermiyormus. Kullanilan bazi chipsetler'i linux tanimiyor ve cokuyor.
Çok enteresan. Bunu ilk kez duydum. Mühendislik okurken sınıf arkadaşlarımın Monster notebook'larında linux sorunsuz çalışıyordu. Belki model ile alakalı olabilir.

Çok enteresan. Bunu ilk kez duydum. Mühendislik okurken sınıf arkadaşlarımın Monster notebook'larında linux sorunsuz çalışıyordu. Belki model ile alakalı olabilir.
Eski modeller zaten ilk alindiginda freedos degil linux ile geliyormus. Ama yanilmiyorsam son iki yeni cikan seridir destek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı