Abra A5 v15.10.1 alınır mı?

Isınma problemi vs. çok oluyor mu?
Hayır olmuyor. Oyunlarda en fazla 90 derece gördüm. O da çok olmuyor. Bu yeni modelde soğutma bir tık daha iyi.
ASUS linki atan arkadaşlar ASUS'da da tasarım hatası var SSD bakır bloğun hemen altına konumlandırıldığı için aşırı ısınma ve yanma problemleri oluşturuyor.
Hayır ısınma problemi yok. Asus'un A15 serisinin ısınma sorunu var. Bu konuda atılan Asus ise F serisinden. F serisinin ısınma sorunu yok.

Turbo Boost özelliği kapatılınca sıcaklıklar epey düşüyor. 17.3 inch olmasından dolayı ben olsam seçenekler arasına alırdım.
Hocam demek istediğim TUF serisi ile alakalı değil. Laptop kasası hemen hemen aynı ancak sağ tarafında bir tane hava çıkışı eksik. Yani daha fazla hava çıkışı olan kasayı tercih edebilir.

ASUS linki atan arkadaşlar ASUS'da da tasarım hatası var SSD bakır bloğun hemen altına konumlandırıldığı için aşırı ısınma ve yanma problemleri oluşturuyor.
Hocam aşırı ısınma dan kastınız nedir ? mesela ne kadar sıcaklık aşırı ısınmadır ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı