Biriside AMD ekran kartlı ve 10000 barajına yakın bir laptop önerir
AMD ekran kartı her tarafından sıkıntı laptopta ısınması var WattMan'ı var berbatın berbatını önermişsiniz gibi bir şey
Bu ekran kartını MacBook Pro bile kullanıyor. 9200 10.000'e yakın olmuyor. Kaldı ki sen 9999 TL lik laptop önerdin. Bu laptopun da herhangi bir ısınma sorunu yok.
Fanı olmakla ne alakası var? Vallahi şu tarz yorumları gördükçe forumu silesim geliyor. GTX 1650Ti, I7 10750H'lı hp kullanıyorum ısınma sorunu yok. Fanı mı olmuş oluyorum şimdi? Ailene yazık.
Fanı olmakla ne alakası var? Vallahi şu tarz yorumları gördükçe forumu silesim geliyor. GTX 1650 Ti, i7 10750H'lı HP kullanıyorum ısınma sorunu yok. Fanı mı olmuş oluyorum şimdi? Ailene yazık.
Ryzen mobilde Intel'den daha serin çalışıyor 2020 AMD'nin mobilde altın senesi idi daha neyde ısrar ediyorsunuz? En serin çalışan ve en performanslı CPU ile GPU'lar AMD'nin idi.
Hayır değil ne demek? Cahil cühela vekili ukela tarzında herkes toplanmış. Bilmiyorsanız yorum yapmayın bu kadar basit. Herbokolog olmanın bir faydası yok. RX5500M GTX1650Ti'dan daha güçlü bir karttır. Atacağım testte göreceksin.
Hocam falan ne zaten? Lügatı dar olan zatların kullandığı bir hitabet şekli. Ayrıca senden bir şey hak edeceğime prokaryöt hücreden hak ederim daha iyi. Bu arada "haketmiyorsun" değil "hak etmiyorsun" olacak.