Abra A5 V15.10 alınır mı?

Bütçe
8.800TL
Biriside AMD ekran kartlı ve 10000 barajına yakın bir laptop önerir :D
AMD ekran kartı her tarafından sıkıntı laptopta ısınması var WattMan'ı var berbatın berbatını önermişsiniz gibi bir şey :D
Bu ekran kartını MacBook Pro bile kullanıyor. 9200 10.000'e yakın olmuyor. Kaldı ki sen 9999 TL lik laptop önerdin. Bu laptopun da herhangi bir ısınma sorunu yok.
1611588962616.png

"Hocam 80 dereceye kadar çıkıyorsa zaten.

sende gidip 9000 tl üstü laptop öneriyorsun arkadaşın bütçesi 8.800
Ben laptop önermiyorum. Önceki laptobum da A7 V12.2 idi şimdi onun testleri yok malesef.
Biri Monster alma deyip 10.000 TL lik cihaz önerir ötekisi kronik sorunlu cihaz önerir.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RX Fiyatı (hepsiburada.com)
Şu anki bilgisayarımdan bahsettim sadece onu al demedim.
Kardeşim Monster al beğenmezsen iade et.

Fanı olmakla ne alakası var? Vallahi şu tarz yorumları gördükçe forumu silesim geliyor. GTX 1650 Ti, i7 10750H'lı HP kullanıyorum ısınma sorunu yok. Fanı mı olmuş oluyorum şimdi? Ailene yazık.

Bir sana hocam falan demeyeceğim haketmiyorsun iki adam her mesajında o laptopu önermiş sen görsen nederdin acaba merak ettim.

Hayır değil. 1650 den daha güçlü 1650TI dan geri.
Hayır değil ne demek? Cahil cühela vekili ukela tarzında herkes toplanmış. Bilmiyorsanız yorum yapmayın bu kadar basit. Herbokolog olmanın bir faydası yok. RX5500M GTX1650Ti'dan daha güçlü bir karttır. Atacağım testte göreceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sana hocam falan demeyeceğim haketmiyorsun iki adam her mesajında o laptopu önermiş sen görsen nederdin acaba merak ettim.
Hocam falan ne zaten? Lügatı dar olan zatların kullandığı bir hitabet şekli. Ayrıca senden bir şey hak edeceğime prokaryöt hücreden hak ederim daha iyi. Bu arada "haketmiyorsun" değil "hak etmiyorsun" olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00