Abra A5 V15.3.1 nasıl bir laptop?

kajadere

Kilopat
5000 TL ile daha iyi bir laptop alınır mı? Kara cuma günlerinde indirim gelir mi? Oyun ve günlük kullanım için gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteden özelliklerine baktım güzel, hafif alınabilir laptop. Monster soğutması iyidir, oyunlarda üzmez yazılımla ayarlanır fan konusunda üzmez.

Abra 13.1 var bende de. Özellikler aşağı yukarı aynı (9300H - 8300H vb.) Yalnız monster larda kronikmiş menteşe kırılma olayı. 13. modelde de bunu çözememişler. Hiç oynatmadığım halde 10. ayın sonunda menteşe kırdı. Serviste ücretsiz garanti dahilinde yaptı verdiler. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum, bende monitör var laptop ekranını kullanmıyorum. Laptop masada sürekli sabit duruyor. Sadece klavyesini kullanıyorum. Şimdi tekrar kırılmasın diye kapağın arkasına kitap koydum. 15. modelde de çözmüşler midir bilemiyorum.

Bu arada benim pc de mekanik klavye var, oyun oynarken WASD bölgesi ısınmıyor. mekanik klavye olmayan modelleri kullanmadım bilemem. Marka konusunda sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı