Abra A5 V15.3.1 alınır mı?

Bu paraya çok daha iyi masaüstü sistem toplanır gibi bir ukalalık yapmadan alınmaz diyorum, 1050 bugün için bence yeni bir sistemde tercih edilecek kart değil ileriye dönük düşünmek gerekirse. Birde Monster ın Abra serisi değilde genelde Tulpar serilerinden memnun kalıyorlar Abra serileri ile ilgili çok şikayet var.

Bence 1050 ekran kartına sahip bir bigisayara o kadar para vermek çok büyük bir hata. Geçen hafta 1650 içeren Ryzen işlemcili HP bilgisayar 4000 liraya kadar düşmüştü. Keşke onu görseymişşiniz. Ben de Monster kullanıcısyım ve tek sebebim fiyat performans idi alırken. Ama 5000 lira gibi bir fiyata kesinlikle zarar olduğunu düşünüyorum.

Peki bu fiyata ne önerirsiniz daha iyi ekran kartlı bu fiyatlarda bulabilir miyim
Bence 1050 ekran kartına sahip bir bigisayara o kadar para vermek çok büyük bir hata. Geçen hafta 1650 içeren Ryzen işlemcili HP bilgisayar 4000 liraya kadar düşmüştü. Keşke onu görseymişşiniz. Ben de Monster kullanıcısyım ve tek sebebim fiyat performans idi alırken. Ama 5000 lira gibi bir fiyata kesinlikle zarar olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz bilgisayar bu mu acaba

Son düzenleme:
Peki bu fiyata ne önerirsiniz daha iyi ekran kartlı bu fiyatlarda bulabilir miyim

Dediğiniz bilgisayar bu mu acaba
Evet bu bilgisayar 4000 liraya kadar düşmüştü inanması zor ama. Hala alınabilir olduğunu düşünüyorum. Laptop ile Ryzen işlemci deneyimlemedim o konuda bir şey diyemem bu nedenle o konu için ayrı bir konu açıp buradaki abilerime sormanızı tavsiye ederim. Aynı kasa ile başka modeline sahip bir arkadaşım var bu fiyat bandında gayet tatmin edici kasa kalitesi var. Ben Monster kullanıyorum ve gerçekten güvensiz. O konuda bu pc için bir artı, bahsetmek istedim. Ayrıca şu sıralar Asus TUF serisi 1650 içeren bir laptop, 5200 civarına düşmüştü onada bir bakılabilir bence. Onun içindede Ryzen işlemci bulunuyor bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı