Abra A5 V15.3.1 vs HP Pavillion 15

furkansrby

Hectopat
İyi günler herkese. Çok yakında bir laptop alacağım ama HP ile Monster arasında kaldım laptoplar sırasıyla şunlar.

HP: HP Pavillion, 15" Dizüstü Bilgisayar, Full HD, AMD Ryzen 5 3550H, 512 GB SSD, 8 GB DDR4, Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB, 8FF63EA, Windows 10, Siyah: Amazon.com.tr

Monster: Abra A5 V15.3.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Sizce hangi laptop u almalıyım anlayanlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ryzen işlemcili hp bende var 8gb ram 6gb kullanılabilir miktar veriyor işlemciden dolayı haftasına garantiye gönderdim oyunlarda vermesi gereken performansı vermiyo gittim ram eklemesi yaptım yine çözüm yok bazen işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçiyodu bakalım nolucak ben tavsiye etmem git başka bilgisayar al aldığıma pişman oldum zaten

Masaüstü bilgisayar almanızı tavsiye ederim, bu alacağınız laptoptaki işlemci ve ekran kartı mobil bir çiptir, yani masaüstü bilgisayar ile aynı performansı vermez. Eğer laptop istiyorsanız HP modelini tercih edin, arkadaşın dediği gibi GTX 1050 TI artık çöp oldu.

Format atma tecrübeniz varsa alacağınız bilgisayara Windows 10 Pro kurmanızı tavsiye ederim. Bilgisayarda Dolby Audio özelliği varsa temiz kurulum yapmanızı önermem temiz kurulum yaparsanız bu özellik gidebilir bu durumu yaşamıştım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı