Abra A5 v15.4 bazı Android cihazları recovery modda hiç görmüyor

Scropion

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. Ben Hakan, Android uygulama geliştiricisiyim ve size karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Sorunum şöyle özetlenebilir: Monster Abra A5 v15.4 dizüstü bilgisayarım, bazı Android cihazları hiç görmüyor veya tanımıyor. Eğer recovery modlarına aşina iseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Normal çalışma sırasında dosya aktarımı ve diğer işlemlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ancak bağlanan cihazlar recovery modunda ise bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor. Bazı cihazlar 2016 üretimi. Tüm USB bağlantı noktalarını denememe rağmen, bilgisayarım bu cihazları algılamıyor gibi görünüyor. Deneyimlediğim cihazlar arasında Xiaomi Mi mix 2 ve General Mobile E-Tab 4 gibi markalar bulunuyor. Bu cihazları aygıt yöneticiside dahil hiçbir şekilde göremiyorum. Eğer bu tür bir sorun yazılım veya sürücü güncellemeleri ile çözülebilecekse, yardımcı olmanızı çok memnuniyetle karşılarım. İyi günler dilerim!

Hocam az çok ne demek istediğinizi anladım. Eğer laptop sadece USB 3.0 portları barındırıyorsa görmeme sorunu olabilir. Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştım. USB 2.0 portuna bağlayınca düzelmişti.
Maalesef kesin bir çözümüm yok size fikir vermesi açısından deneyimimi aktarıyorum.

Merhaba, iyi günler. Ben Hakan, Android uygulama geliştiricisiyim ve size karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Sorunum şöyle özetlenebilir: Monster Abra A5 v15.4 dizüstü bilgisayarım, bazı Android cihazları hiç görmüyor veya tanımıyor. Eğer recovery modlarına aşina iseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Normal çalışma sırasında dosya aktarımı ve diğer işlemlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ancak bağlanan cihazlar recovery modunda ise bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor. Bazı cihazlar 2016 üretimi. Tüm USB bağlantı noktalarını denememe rağmen, bilgisayarım bu cihazları algılamıyor gibi görünüyor. Deneyimlediğim cihazlar arasında Xiaomi Mi mix 2 ve General Mobile E-Tab 4 gibi markalar bulunuyor. Bu cihazları aygıt yöneticiside dahil hiçbir şekilde göremiyorum. Eğer bu tür bir sorun yazılım veya sürücü güncellemeleri ile çözülebilecekse, yardımcı olmanızı çok memnuniyetle karşılarım. İyi günler dilerim!

Android USB Driver for Windows | Samsung Developers Benim de bir ara telefonu görmüyordu Odin vs. yine bu tarz bir driver ile çözmüştüm ama bu değildi.

ADB Bootloader Interface driverların eksik olabilir mi? Neticede cihazdan cihaza değişkenlik gösterebiliyor.

ADB ve Fastboot driverlarını kurmayı deneyebilirsin. Bir de hangi cihazları görmüyorsa, o cihazların USB driverlarını da kurmayı deneyebilirsin.

Normal çalışma esnasında MTP olarak görünüyorlar. Recovery'ye aldığında da ADB device olarak görünüyor.

MI için Qualcomm USB Drivers kur, E-TAB 4 için de SAMSUNG ADB Drivers kur. Zaten cihaz modellerini yazdığında karşına çıkarlar.

Hocam az çok ne demek istediğinizi anladım. Eğer laptop sadece USB 3.0 portları barındırıyorsa görmeme sorunu olabilir. Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştım. USB 2.0 portuna bağlayınca düzelmişti.
Maalesef kesin bir çözümüm yok size fikir vermesi açısından deneyimimi aktarıyorum.

Tüm portları denedim hocam sonuç değişmedi.

Android USB Driver for Windows | Samsung Developers benim de bir ara telefonu görmüyordu Odin vs. yine bu tarz bir driver ile çözmüştüm ama bu değildi.

Driverları kurdum fakat sonuç yine aynı Aygıt Yöneticisi'nden bile gözükmüyor tak çıkar yaptığımda Aygıt Yöneticisi sayfayı yeniler otomatik yenileme falan göremiyorum.

Android USB Driver for Windows | Samsung Developers benim de bir ara telefonu görmüyordu Odin vs. yine bu tarz bir driver ile çözmüştüm ama bu değildi.

Maalesef hocam her şeyi kurdum denedim.
Çoğu uygulama Aygıt Yöneticisi'nden driverlarını kuruyor fakat şöyle bir sıkıntı var aygıt yöneticisindede gözükmedigi için elim kolum baglı.

Şu an elimdeki cihaz GM E-Tab 4, MEB destegi kestigi için orijinal ROM'unu yayınlamış bir ara onu hayata döndürmeye çalısıyoruz. Cihaza hiçbir türlü giremiyoruz kullanıcı adı ve şifre dogru olsa bile ana sisteme baglanmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı