Merhabalar. Yeni bir Monster kullanıcısıyım. BIOS'umun güncel olup olmadığını, değilse de güncellemek istiyorum. Fakat Monster firması BIOS güncellemesi yayınlamayıp servise gönderim istediklerinden dolayı kendim birçok araştırmalara girdim ve bir sonuç elde edemedim. Clavo firmasında bu model yok. BIOS firması olan insyde corpsitesinde de yok. BIOS sürüm bilgileri: İnsyde corp BIOS sürüm 1.07.06 tfb, sistem BIOS tarihi 04/29/2019.bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İndirip RAR'dan çıkardıktan sonra öncelikle "NH580RHQ-1-07-09tfb-ABRA-A5-V16_1_new" klasörüne giriniz. Oradanda all klasörüne giriniz ve winflashx64 isimli betiği çalıştırın. Böylece BIOS güncellenecektir.
Şimdi ise acpı (embedded Control) kısmını güncelleyeceğiz. Yine RAR'dan çıkardığınız klasöre gelin. Ecn_ec_nhx0rh_1p07p05 isimli klasöre girin. Ecwinflash klasörüne girin. Oradanda ecflash isimli betiği çalıştırın. Reboot edin. Hayırlı olsun