Abra A5 v16.1 performans düşüşü

Kemal alganer

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Monster Notebook Abra A5 v16.1 var ve alalı 1 sene olacak daha olmadı ama FPS düşüşleri ve performans düşüşleri yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir performans düşüşü yaşıyorsun,oyunlarda olması gerekenden düşük fps mi,drop mu giriyor.yük altındayken ki sıcaklık değerlerini paylaşın(occt,furmark)veya oyundayken MSI afterburner değerlerini paylaşın.

Nasıl bir performans düşüşü yaşıyorsun, oyunlarda olması gerekenden düşük FPS mi, drop mu giriyor. Yük altındayken ki sıcaklık değerlerini paylaşın(OCCT, FurMark)veya oyundayken MSI Afterburner değerlerini paylaşın.

1300 küsur MHz'de GPU çalışıyor 3000 küsürde belleği
Eskisine kıyasla daha geç açılıyor daha uzun işlem yapıyor oyunlarda ise 30 50 arası FPS düşüklüğü yaşıyorum işlemci dereceside başını alıp gidiyor
Sürücüler güncel
MSI afterburnerede ise 0 tüm seçenekler.
İşlemciyede - 50 undervolt yaptım ama nafile.

Yazılımsal problem gibi görünmüyor garantisi devam ediyorsa şikayetinizi yazın(ısının düşmediği gibi) iç temizliğini,termal macunu kontrol ederler farklı bir sorun çıkarsa bildirirler.umarım çözülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı