Hangi oyunları oynayacağınıza bağlı aslında. Mesela Forza Horizon 4 gibi sistemi yoracak bir oyun gibi şeyler oynayacaksanız büyük ihtimalle yüksek ayarlarda 60 FPS bir şekilde oynatacaktır onun dışında kısaca averaj olarak 60 FPS alırsınız büyük ihtimalle ama söyleyeyim aldığınız cihazın (yani Abra serisi) kronik ısınma sorunlu diye biliyorum bundan dolayı cihaz çok ısındığından performans düşüşü yaşamanız olası. Onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar, Monster Abra A5 v16.5.2 aldim, oyun performansi hizi nasıl olur? Bu arada kasasi biraz saglam olmadigi için ek klavye kullanacağım.
Tüm Abra serisi sorunlu değil, Clevo kasa kullanan modelleri sorunlu, Tongfang kasa modelleri (A7 v11.4, v11.5 gibi) sorunsuz. Ancak konu sahibinin cihazı sorunlu Clevo kasa, o yüzden dediğiniz gibi ısınmadan dolayı performans düşüklüğü yaşaması muhtemel.aldığınız cihazın (yani Abra serisi) kronik ısınma sorunlu diye biliyorum bundan dolayı cihaz çok ısındığından performans düşüşü yaşamanız olası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.