Abra A5 v16.5 ntoskernel.exe mavi ekran hatası

yusuf.byr1

Centipat
Daha fazla  
5-6 kere genellikle oyun oynarken (Valorant) oluyor. Bugün bilgisayarı açarken oldu, bluescreenwiew uygulaması ile sorunu tespit ettim. İlk başta klavye sürücüsü de vardı onu düzelttim, ama şu an ntoskernel.exe'den alıyorum. Cihaz Monster Abra A5 v16.5 yardımcı olursanız sevinirim.
Gerekli dmp dosyasındakileri ekliyorum.

==================================================
Filename : ntoskrnl.exe
Address In Stack : ntoskrnl.exe+438f6f
From Address : fffff804`68000000
To Address : fffff804`69046000
Size : 0x01046000
Time Stamp : 0xe5369842
Time String : 10.11.2091 22:13:06
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
File Description : NT Kernel & System
File Version : 10.0.19041.3570 (WinBuild.160101.0800)
Company : Microsoft Corporation
Full Path : C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
==================================================

Son düzenleme:

Bu arada kaspersky ve malwarebytes ile uzun süreli tarama yaptım tüm sürücüler de güncel taramada kmspico windows aktifleştirme yapmıştım bu yüzden 2 adet virüs çıktı ama bunlar 6 aydır var ben bu sorunu nvidia geforce aktif ettikten 1 ay sonra almaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS kullanma. Format at. Sonra da mavi ekran alınca yeni dosyaları yolla.

Kanka Adıyaman'da okuyorum derslerim var Online oldu bu sene gerekli programları dosyaları tekrar kurmak çok vakit alacak virüsleri sildim zaten daha almadım mavi ekran minidump dosyasını inceleyen bilen birisi bakarsa ona göre garantiye yollayıp temiz kurulum yaptıracağım ve bakım

@claus kendisi hem moderatör hem de mavi ekran uzmanlarından birisi. Zaten bilen birisi yorum yapmış. İçin rahat olsun, söylenenleri yapmazsan çözüme ulaşamazsın.

KMS kullandığın için SECOH-QAD isimli virüsler sisteme sızıyorlar ve temizlemenin tek yolu format.

KMS kullanma. Format at. Sonrada mavi ekran alınca yeni dosyaları yolla.
Ek olarak Vanguard hata vermiş. 0x50 hatası aldığına göre RAM'lerde bir sorun olabilir. Memtest86 ile RAM testi yap,sonuçlara bakalım.

Son düzenleme:
Benden daha iyi inceleyen yok. O aracı kullandığın için ne yaparsan yap format atman gerek. Sonrasında bakarız. Ya da tecrübesi daha düşük olan birisi gelip yardımcı olabilir.

Estağfurullah ben bilgim olmadığından dedim. Peki format atacağım okey de Windows'u ücretsiz aktifleştirme için nasıl bir şey kullananilirim.

Biraz araştırıp bu sürümün daha kullanışlı ve hızlı bir şekilde olduğunu buldum RAM'lerde bir sorun çıkmadı yine bakarsanız sevinirim

Ya etkinleştirmeden kullanacaksın ya da lisans alacaksın. Öğrenciler için vs bazen uygun olabiliyor. Araştır.

Hocam benim bildiğim 500 TL civarlarındaydı şimdi baktım 40-50 TL'ye varmış bunlar da olur mu ve süresiz mi olur rica etsem cevaplar mısınız bir de Memtest yaptım ona da gözatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…