Abra A5 v16.5 ntoskernel.exe mavi ekran hatası

yusuf.byr1

Centipat
Daha fazla  
5-6 kere genellikle oyun oynarken (Valorant) oluyor. Bugün bilgisayarı açarken oldu, bluescreenwiew uygulaması ile sorunu tespit ettim. İlk başta klavye sürücüsü de vardı onu düzelttim, ama şu an ntoskernel.exe'den alıyorum. Cihaz Monster Abra A5 v16.5 yardımcı olursanız sevinirim.
Gerekli dmp dosyasındakileri ekliyorum.

==================================================
Filename : ntoskrnl.exe
Address In Stack : ntoskrnl.exe+438f6f
From Address : fffff804`68000000
To Address : fffff804`69046000
Size : 0x01046000
Time Stamp : 0xe5369842
Time String : 10.11.2091 22:13:06
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
File Description : NT Kernel & System
File Version : 10.0.19041.3570 (WinBuild.160101.0800)
Company : Microsoft Corporation
Full Path : C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
==================================================

Son düzenleme:
O aracı pek önermiyorum.

Tamam normal test yapıp atarım

Güncelleme: Bilgisayarı en ağır oyunlarla bile zorlamama rağmen sorun almadım Malwarebytes ile virüs tespiti yapıp bulunan virüsleri karantinaya alıp sildim.
Daha sonra iki ekran kartının da driverlarını güncelleyip bilgisayardaki güncellemeleri yaptım 6. gün herhangi bir zorlanma kasma yok mavi ekran da almadım.
Sıcaklık değerleri yükte iken CPU 75-80 derece GPU 65 derecelerde 1,5 yıldır bakıma gitmedi yakın zamanda göndermeyi düşünüyorum macunu bitmiş olmalı.

Arkadaşlar sanırım nazar değdi yine sorun klavye sürücüsünden kaynaklı olarak mavi ekran verdi kbdclass.sys+3004 bu yazıyor nasıl düzeltirim bilmiyorum Valorant'ta sesli konusurken veriyor

Son düzenleme:
Çok aşırı yüksek değil ısılar ama bakıma göndersen iyi olur.
Ek olarak bunu incele ve uygula.
Gelişmeleri'de bildir.

Gelişmeleri'de bildir.

Çözümü olmadı hala alıyorum sınavlarım yeni bitti bakıma göndereceğim ya da temiz kurulum yapacağım

Claus abim selam bana yardımcı ol lütfen ben bilgisayarı formatlayıp temiz Windows 10 kurdum sitesinden yükleyip sonra da Pro'ya yükselttim her şey çok güzeldi bugün yine Valorant'ta mavi ekran hatası aldım DMP dosyasını atıyorum

Kbdclass.sys hatası yine. Değişen bir şey yok. Varsa garantiye yolla, yoksa da böyle devam.

1 aydır aynı mevzu. Hala çözülmemiş, çözüleceğini de sanmıyorum. Kronik Monster hatası işte.

@claus abimizin de dediği gibi, bu rehberi uygulayıp hala çözüme ulaşamadıysan, yapacak pek bir şey yok gibi. Windows 11 deneyebilirsin.
Gelişmeleri'de bildir.

Claus abim selam bana yardımcı ol lütfen ben bilgisayarı formatlayıp temiz Windows 10 kurdum sitesinden yükleyip sonra da Pro'ya yükselttim her şey çok güzeldi bugün yine Valorant'ta mavi ekran hatası aldım DMP dosyasını atıyorum

Ama sana çözümü söyledim. Format at demedim. Format atmışsın ama Monster araçlarını yükleme dedim ama yüklemişsin. Nasıl çözüm aramak bu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı