Abra A5 v16.5 ntoskernel.exe mavi ekran hatası

yusuf.byr1

Centipat
Daha fazla  
5-6 kere genellikle oyun oynarken (Valorant) oluyor. Bugün bilgisayarı açarken oldu, bluescreenwiew uygulaması ile sorunu tespit ettim. İlk başta klavye sürücüsü de vardı onu düzelttim, ama şu an ntoskernel.exe'den alıyorum. Cihaz Monster Abra A5 v16.5 yardımcı olursanız sevinirim.
Gerekli dmp dosyasındakileri ekliyorum.

==================================================
Filename : ntoskrnl.exe
Address In Stack : ntoskrnl.exe+438f6f
From Address : fffff804`68000000
To Address : fffff804`69046000
Size : 0x01046000
Time Stamp : 0xe5369842
Time String : 10.11.2091 22:13:06
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
File Description : NT Kernel & System
File Version : 10.0.19041.3570 (WinBuild.160101.0800)
Company : Microsoft Corporation
Full Path : C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
==================================================

Son düzenleme:
Ama sana çözümü söyledim. Format at demedim. Format atmışsın ama Monster araçlarını yükleme dedim ama yüklemişsin. Nasıl çözüm aramak bu?

Yüklemezsem birçok hata alırım diye düşündüm ilk başta Wi-Fi gibi aşırı düşük hızlıydı. Haklısın bilgine lafım yok ben virüsten kaynaklı diye düşündüm. Aklıma bir şey geldi 7 ay ben ek klavye kullandım depremden dolayı evimiz ve eşyalarımız gidince başka eve geçtik burada da masam aşırı küçük diye klavyeyi kullanmadım. Kullanıcılar ek klavye kullanın demiş belki bu yüzden almıyordum sorunu neyse garantiye yollayacağım yine çözülmez ise ek klavye kullanacağım. Ayrıca farklı bir konuda bir arkadaş filtre vs demiş onu da denedim eğer alırsam tekrardan söylerim.
Ek olarak klavye ışığı bana aşırı gerekli oluyor bunun için de yüklemeyi tercih ettim

Güncelleme:
Bu çözümü uyguladıktan sonra daha bu sorunu yaşamadım arkadaşa ve desteği olan herkese çok teşekkür ederim rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe UpperFilters anahtarını sadece kbdclass olacak şekilde değiştirin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe ise UpperFilters anahtarını sadece mouclass olacak şekilde değiştirin.

Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Kısa bir açıklama, ilk değişiklik kısayolları yöneten filtre sürücüsünü klavye sürücüsünden kaldırıyor. İkincisi ise fare sürücüsünden kaldırıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı