Abra A5 v16.6.6 alınır mı?

Hocam öncelikle bütçeniz nedir sonuçta bütçeye göre daha iyisi bulunabilir. Ben geçtiğimiz hafta Abra A5 v16.6.5 aldım. Kasası bence iyi herhangi bir sıkıntı yok. Isınma her PC'de olabileceği gibi var (ileride artarsa bilemem.). Şunu söyleyebilirim bence 8 GB RAM'in mutlaka arttırılması gerekiyor. RAM'ler 2933MHz, piyasada çok fazla bulamadım. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Hocam öncelikle bütçeniz nedir sonuçta bütçeye göre daha iyisi bulunabilir. Ben geçtiğimiz hafta Abra A5 v16.6.5 aldım. Kasası bence iyi herhangi bir sıkıntı yok. Isınma her PC'de olabileceği gibi var (ileride artarsa bilemem.). Şunu söyleyebilirim bence 8 GB RAM'in mutlaka arttırılması gerekiyor. RAM'ler 2933MHz, piyasada çok fazla bulamadım. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Csgo, Valorant tarzı oyun oynadıysan yaklaşık kaç fps civarı alıyorsun?

CS:GO, Valorant tarzı oyun oynadıysan yaklaşık kaç FPS civarı alıyorsun?

CS:GO'da şu anlık orta ayarda min 200 alıyorum diyebilirim. (RAM'im 1x8 bu arada onu da belirtmek isterim.)

Bazı arkadaşlar alınır demiş ben 4 aydır buradayım böyle vaka görmedim bazıları kaliteli bile demiş hocam alınmaz çok kalitesiz.

Hocam bu cihazı hiç kullandınız mı?

CS:GO'da şu anlık orta ayardamin 200 alıyorum diyebilirim. (RAM'im 1x8 bu arada onu da belirtmek isterim.)

Hocam bu cihazı hiç kullandınız mı?

Dokunmuşluğum oldu kasası leğen gibi çok kalitesiz ayrıca soğutması ayrı berbat.

Dokunmuşluğum oldu kasası leğen gibi çok kalitesiz ayrıca soğutması ayrı berbat.
Sanırım sizin dokunduğunuz cihaz ile benim kullanmış olduğum cihaz farklı. Kasası bence leğen gibi dandik plastik değil bence kaliteli ancak narin bir kasa hissiyatı var. Soğutma için ise bir soğutucu aldığınızda ve fan ayarını yükseğe aldığınız da bir yüksek ısı problemi yaşamıyorsunuz diyebilirim. İyi forumlar dilerim.

Merhaba,

Abra A5 v16.6.6 15.6" oyun bilgisayarı​

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Genellikle Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynayacağım. RAM'ı da 2x8 yapacağım. Alınır mı?
Link: Abra A5 V16.6.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Bilgisayarın linki budur.
Hiçbir Abra serisi alınmaz hocam. Bakın istisnasız hiçbiri diyorum. Alınmaz. Tabii bütçeniz gerçekten sadece bu cihaza yetiyordur -ki bu bütçede bu cihaz ile aynı özelliklere sahip ve çok daha kaliteli modeller var- bir nebze tercih edilebilir. Ancak tekrar ediyorum: Bu bütçede bu cihaz ile aynı özelliklere sahip ve çok daha kaliteli modeller var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı