Hocam arayıp konuşursanız alabileceğinizi düşünüyorum. Araştırmalara devam ediyorum dediğiniz yerlerde satılan laptoplara bakmaya çalışacağım ama bu attığım linkin gerçekten kaçamaması gerekiyor.
Hocam arayıp konuşursanız alabileceğinizi düşünüyorum. Araştırmalara devam ediyorum dediğiniz yerlerde satılan laptoplara bakmaya çalışacağım ama bu attığım linkin gerçekten kaçamaması gerekiyor.
Üzüldüm. Gayet iyi bir cihazdı. Excalibur hakkında yorum var ama intel işlemcilere var ryzen işlemcili model internette yorumu yok ve normal olarak üretilmiyor. Isınma sorunu olacağını sanmıyorum excaliburlarda öyle sorunlara hiç denk gelemdim en azından.
Anladım hocam deneyimlemediğimi ve sorun yaşattığını bilmediğini belirtmiştim. HP ismini duyuruyor onu da deneyimlemedim ama eniştem iyi olduğunu ve sorun yaratmadığını söyledi. Rocket League GTA 5 Tomb R oynuyor o da ve şirkette monitöre bağlayıp kullanıyor tavsiyem ek klavye almanız gerçekten laptop klavyeleri silinince hoş durmuyor ve performansı düşüyor.
Üzüldüm. Gayet iyi bir cihazdı. Excalibur hakkında yorum var ama intel işlemcilere var ryzen işlemcili model internette yorumu yok ve normal olarak üretilmiyor. Isınma sorunu olacağını sanmıyorum excaliburlarda öyle sorunlara hiç denk gelemdim en azından.
PC bostayken bile alev alev, haberin olsun, dediklerim hem de yeni kasada. Eskiyi düşünemiyorum bile. Yani iyi düşün, ha tabii çok memnunlar da vardır ama bunu da söyleyeyim gördüğüm kadarıyla.