Abra A5 v16.7.1 laptop iyi mi?

Kışları ısınma amacıyla aldıysan iyi bir seçim. Güzel ısıtıyor ellam.

Şaka bir yana Gaming laptop alacaksan ASUS tercih et.

Hocam teknik servisle kanka olmak istiyorsan git 2 kere cihaz degisir onarim olur falan begenmezsin ASUS alma sakin Gaming laptoplarin hepsi sorunlu GTX 1650 gibi is laptoplari al kafan rahat eder gercekten Gaming'den uzak dur hocam.
Hocam teknik servisle kanka olmak istiyorsan git 2 kere cihaz degisir onarim olur falan begenmezsin ASUS alma sakin Gaming laptoplarin hepsi sorunlu GTX 1650 gibi is laptoplari al kafan rahat eder gercekten Gaming'den uzak dur hocam.

Hocam YouTube kanalin var mı Instagram'in sana ulasabilcem bir yer.

Son düzenleme:

Hallettim hocam iptal gerçekleşti kurtuldum o Monster illetinden para iadem de bankam tarafından hemen yapıldı Matebook D15 R5 siparişi verdim hepsi jetle geliyor yarın elimde olacak kısmetse uyarın için sana da çokça teşekkürler

Hayirli olsun hocam YouTube kullaniyor musun sana ulasmak icin. Huawei iyidir en azindan kronik sorunu yok. Biz Monster'la devam simdilik.

Sen zaten benim kanala yorum attin biliyorsun hocam ben ironi yaptim vallahi kurtulma gibi derdim yok en azindan kullanabildigim kadariyla kullanayim teyzemin oglu A7 12.4 kullaniyor iki senedir teknik servis yuzu gormedi.

Ha sen o musun .Öyle hocam modelden modele değişir ne kadar para o kadar köfte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…