En iyisini yapmışımdır umarım zaten sende de v16.7.1 var değil mi hocam senin konularını inceledim sorunlu bir model iptal etmek için uğraşıyorum Trendyol üzerinden iptal talebi oluşturdum hazırlık aşamasında olduğu için Trendyol iptal edemiyor Monster notebooktan yanıt bekliyorum 06 civarında oluşturdum talebi 24 saat içinde dönüş yapılacaktır diyor ama ben yine de onla kalmadım Monster'ın müşteri hizmetleriyle görüştüm yetkili kişi iptal talebini oluşturdum ama Trendyol üzerinden alındığı için oradan iptal etmeleri lazım dedi çıkmaz gibi bir şey bekleyip göreceğim artık gelirse de iade edebilirim zaten değil mi?
Hocam teknik servisle kanka olmak istiyorsan git 2 kere cihaz degisir onarim olur falan begenmezsin ASUS alma sakin Gaming laptoplarin hepsi sorunlu GTX 1650 gibi is laptoplari al kafan rahat eder gercekten Gaming'den uzak dur hocam.
Hocam teknik servisle kanka olmak istiyorsan git 2 kere cihaz degisir onarim olur falan begenmezsin ASUS alma sakin Gaming laptoplarin hepsi sorunlu GTX 1650 gibi is laptoplari al kafan rahat eder gercekten Gaming'den uzak dur hocam.
Hocam YouTube kanalin var mı Instagram'in sana ulasabilcem bir yer.
Hallettim hocamiptal gerçekleşti kurtuldum o Monster illetinden para iadem de bankam tarafından hemen yapıldı Matebook D15 R5 siparişi verdim hepsi jetle geliyor yarın elimde olacak kısmetse uyarın için sana da çokça teşekkürler
![]()
Hayirli olsun hocam YouTube kullaniyor musun sana ulasmak icin. Huawei iyidir en azindan kronik sorunu yok. Biz Monster'la devam simdilik.
En yakın zamanda kurtulman dileğiyle.evet kullanıyorum. https://www.youtube.com/channel/UCfxEpiEiTaY33kJ9ANkI9zw buradan ulaşabilirsin hocam.
Sen zaten benim kanala yorum attin biliyorsun hocam ben ironi yaptim vallahi kurtulma gibi derdim yok en azindan kullanabildigim kadariyla kullanayim teyzemin oglu A7 12.4 kullaniyor iki senedir teknik servis yuzu gormedi.
Ha sen o musun.öyle hocam modelden modele değişir ne kadar para o kadar köfte.
Aldım ama neyle karşılaştım bi bilsen ahh ah son konumu incele hocamHocam yasli adam benim ya saka bir yana kanalima abone ol bende sana abone olayim melih ne yaptın kardesim Huawei aldinmi.
Aldım ama neyle karşılaştım bir bilsen ahh ah son konumu incele hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.