Abra A5 V17.1 15,6 laptop nasıldır?

xbrotherxm

Hectopat
Abra A5 V17.1 15,6 siparişi verdim 11.400 TL'ye bu laptop nasıldır iyi midir? RTX'i kullanmayı düşünmüyorum DLSS özelliği ve yeni nesil olduğu için sipariş verdim ve bu donanımla en ucuz fiyat olduğu için.

Abra A5 V17.1 15,6 siparişi verdim 11.400 TL'ye bu laptop nasıldır iyi midir? RTX'i kullanmayı düşünmüyorum DLSS özelliği ve yeni nesil olduğu için sipariş verdim ve bu donanımla en ucuz fiyat olduğu için.

Hemen iptal et. Çok sorunlu.

Hocam almadan önce sorsaydınız keşke. Ah şu kasa. Ucuz diye aldırıyorlar millete, tavsiye edenleri de anlamıyorum.

Bu fiyata ucuz ve idare eder model. Evet sıkıntıları var ama iptal etmeye değmez. Bu fiyata bu özellikli başka laptop yok.

Bu arada elimde mevcut 1 TB M.2 SSD kinston A2000 ve 8 GB 3200 MHz RAM'i ilave edeceğim

İptal edin değmez. Kasası çok dandik, ısınıyor, panel dandik, anakart yakabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı