Abra A5 v17.2 vs GameGaraj Slayer 5XL-3050 Ti vs Dell Gaming G15

Hocam sizin aldığınız fiyat kaçtı acaba ?
14 bin olmuş şuanda o fiyat verilir mi bilemedim dell ise 10.5 bandında aralarındaki fiyat farkı bayağı açılmış durumda

Hocam sizin aldığınız fiyat kaçtı acaba ?
14 bin olmuş şuanda o fiyat verilir mi bilemedim dell ise 10.5 bandında aralarındaki fiyat farkı bayağı açılmış durumda
Hayırlı geceler hocam ben 13.100'den aldım. Dell benim de aklımdaydı ancak Monster daha cazip geldi. Ram ve garanti konularından çekindim Dell'in.

Hayırlı geceler hocam ben 13.100'den aldım. Dell benim de aklımdaydı ancak Monster daha cazip geldi. RAM ve garanti konularından çekindim Dell'in.

Teşekkür ederim cevabınız için şu anda Trendyol üzerinde 13.700 civarı galiba almazsam bu fiyatı da mumla arayacağım desenize

Muhtemelen dediğiniz gibi olur hocam. Elinizi çabuk tutun bilgisayar konusunda benim aldığım günün akşamı satıştan kaldırıp 15.700'den açtılar ertesi gün. İndirim varsa kaçırmayın.

Muhtemelen dediğiniz gibi olur hocam. Elinizi çabuk tutun bilgisayar konusunda benim aldığım günün akşamı satıştan kaldırıp 15.700'den açtılar ertesi gün. İndirim varsa kaçırmayın.

Dediğiniz gibi hocam bir hafta bekleyeyim dedim 3060'lar uçtu 3050 alacağız bu gidişle.

O benim de içime dert oldu hocam. GameGaraj tracer bakıyorduk 3060'lü ama bir anda uçtu gitti.

Bu gidişle hazır sistem alacağım RX6600'lü sistem 13bin lira 3 binlik eski bir laptop alıp köşeye işimi görürüm artık.

Bu gidişle hazır sistem alacağım RX6600'lü sistem 13bin lira 3 binlik eski bir laptop alıp köşeye işimi görürüm artık.

Ben de Laptop almak zorundaydım ondan hiç yönelmedim hazır sisteme. Daha mantıklı olabilir.

Ben de laptop almak zorundaydım ondan hiç yönelmedim hazır sisteme. Daha mantıklı olabilir.

Hocam sisteme zam gelince son ürünü 13.677 liradan kaptım bakalım gelince umarım sizin gibi memnun kalırım çünkü bu fiyatlarda hayal artık iyi fiyat bile denebilir

Hocam sisteme zam gelince son ürünü 13.677 liradan kaptım bakalım gelince umarım sizin gibi memnun kalırım çünkü bu fiyatlarda hayal artık iyi fiyat bile denebilir

Hayırlı olsun hocam. Memnun kalma durumunuz tamamen ne beklediğinizle ilgili. Genel anlamda iyi bilgisayar. Az evvel GTA 5 denedim @499337 Ultra, Advanced ayarlar açık şekilde (o ölçekli olan ayar hariç ne işe yarıyor anlamadım) 100-130 FPS aldım. Yormadı da bilgisayarı. Yalnız ufak bir hatırlatma benim gibi unutkanlık yapıp oyunlara ofis modunda girip aa bu mu yani 13 bin liralık bilgisayar 50 fps mi veriyor ya demeyin .

Unutmadan 60 derecelerde oynadım GTA 5'i son derece yüksek ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…