Abra A5 V18.2 nasıldır?

@Ray Kurzweil, ROG'un kasası plastik olmasına rağmen soğutma olarak daha başarılı. Bir kere Abra'da tek kanal 8GB RAM var, ondan dolayı 1-0 geride başlıyor zaten. İşlemci bakımından hemen hemen aynılar, bazen 5800H, bazen de 11800H öne geçiyor. Ekran olarak renk doğruluğu ROG'un daha iyi diye biliyorum. 10.000TL'ye düşeceğini hiç ama hiç sanmıyorum ama düşerse bir ihtimal düşünülebilir.
 
Monster Abra A5 V16 ve V17'lerde yaşanan sorunlardan sonra A5 V18 serisinde alüminyum şasiye dönmüş. Fiyatı 10 bin TL civarına düşerse tercih eder misiniz?

Bu arada sanırım bu kasa Tongfang üretimi.

NOT: Almayacağım görüşleri merak ettiğim için açılmış bir konudur.


Bir tık pahalı, onun dışında güzel duruyor. Plastik tongfanglerden uzak durulmalı sadece. Alüminyum olanlar düşünülebilir.
 
Hocam onlar Clevo üretimi işte:D Clevo laptop satmak için ışık vs koyuyor.
Evet hocam da şu tarz modelleri de var. Bu model Abra'ya da benziyor. Keşke yazsalar açıklama kısmına Tongfang mi Clevo mu diye bizi uğraştırıyorlar :)

 
Biraz hortlatmış olacağım konuyu kusura bakmayın. Laptopu almayı düşünüyorum. Şuan nedir bu laptop ile ilgli düşünceleriniz. Konunun üstünden 2.5 ay geçmiş daha fazla bilgi edinebildiniz mi ? Özellikle ısınma durumuyla ilgili. @Ray Kurzweil @Radeon RX 5500M
Tongfang üretimi. Önceki seri olan Clevo kasalı v16 ve v17'den daha başarılı bir model. Kasa kalitesi daha iyi. Uygun fiyat ile bulursanız alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı